• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Kupujemy pierwszą wtyczkę dla forum.

Rozwuj forum propunuje.
Nie na temat i może nie wymaga wkładu finansowego ale w tematach z wielona stronami brakuje mi guzika do przedostatniej strony. Jest kilka stron później trzykropek i ostatnia a brak przedostatniej.

Nie na temat...
Jest kilka stron później trzykropek i ostatnia

skoro masz podana ostatnia strone to klikasz w wielokropek i wpisujesz strone o numer nizsza

Albo mówicie o innym forum, albo ja mam coś pomieszane, bo nie mam tego o czym piszecie.
Jest tylko pierwsza strona, wielokropek (w który nie da się kliknąć) i potem kilka stron aż do ostatniej.

Ostatnia edycja:
79cca7e0599541ce450400c40770dd88_1435815196.jpg

Zapomnialem o podatku.
Soft juz mam, grzebie czy mozna zrobic upgrade z LITE do pro, czy aby nie bede musial wycofac calosci i wgrac na nowo.

Chodziło mi o to że jak temat jest w "co nowego? to w liście pozycji pod tematem są strony i tam jest brak przedostatniej

Mi tam się podoba :P

Może akurat jest jakaś opcja w tej wtyczce, która pozwoli wyłączyć kolory tylko dla poszczególny osób (zależnie od własnych ustawień profilu).

Niestety, to jest global.
Zastanowcie sie czy chcemy to kolorowanie czy nie ;)
Jeden guzik dla mnie ;p

nie wiem o co wam chodzi z tymi kolorkami
chodzi o zielony i bordowy?

swiety, kliknalem dla sprawdzenia o czym mowa ;)

kolorki jak najbardziej pasuja - jest czytelniej

A forum to w ogóle czytasz?
Post, który ma więcej niż niż 5 polubień zmienia kolor tła na zielony. Analogicznie post, który ma więcej niż 5 "nielubień" zmienia kolor tła na czerwony. Nie wszystkim te zmiany się podobają, mi się podobają :)

Jak dla mnie to wyszczególnienie jest spoko, ale kolorki troche zbyt agresywne są. Osobiście wolałbym inne odcienie, mnie więcej takie jakby zwiększyć przejrzystość warstwy w PS

Ewentualnie można te kolory bardziej w biel "pociągnąć" by tak bardzo nie rzucały się w oczy.
Ale IMO jest git

Powrót