• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Kupujemy pierwszą wtyczkę dla forum.

Jak dla mnie to wyszczególnienie jest spoko, ale kolorki troche zbyt agresywne są. Osobiście wolałbym inne odcienie, mnie więcej takie jakby zwiększyć przejrzystość warstwy w PS

To + zmniejszyć pole koloru do samej treści posta (bez tła pod avatarem/nickiem) i powinno być ok.

Tak mi wpadło do głowy, mamy system polubień, może by to sprzęgnąć z odznakąPomocnika/zasłużonego w dziale X/etc ?

Po uzyskaniu danej liczby polubień w danym dziale system automatycznie by nadawał odznakę zasłużonego w dziale X, po uzyskaniu odznaki w kilku działach dostawało by sie odznakę Pomocnik (albo cokolwiek innego). Moderatorzy/admini mieli by możliwość zabrania odznaki gdyby ktoś ją dostał "przez przypadek".

Po uzyskaniu danej liczby polubień w danym dziale system automatycznie by nadawał odznakę zasłużonego w dziale X, po uzyskaniu odznaki w kilku działach dostawało by sie odznakę Pomocnik (albo cokolwiek innego). Moderatorzy/admini mieli by możliwość zabrania odznaki gdyby ktoś ją dostał "przez przypadek".

Pomysł ciekawy aczkolwiek, moim zdaniem trochę nietrafiony. Często ludzie wystawiają dzięki za to że się zgadzają z postem. Mogło by się zdarzyć tak, że odznaczenie dostanie osoba która dobrze gada a nie jest ani pomocna ani zasłużona, dokładać roboty modom też chyba sensu nie ma, bo przecież już teraz potrzebują kogoś do pomocy.

Powrót