To jak, myślisz że do auta by się nadawał i czy 180rms/400max watt wykorzysta jego możliwości :?: czekamy na dalsze pomiary :grin:
Podeślij jakieś foty jak masz możliwość.
Podeślij jakieś foty jak masz możliwość.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie podawaj nam wymiarów lecz objętość. A najlepiej to sam sprawdź ;PPS czy obudowa 45x35x30 będzie mu odpowiadała do auta :?:
Primo - to co zaleca producent w tym wypadku jest mało warte.krzyhoo9 napisał:I dlaczego jedna buda 50l a druga 35l przy takim samym b-r :?:
krzyhoo9 napisał:Te wymiary dają mi 35l z groszem i chodzi mi o to czy to auta będzie dobrze. Wiadomo że w aucie panują inne warunki nie w domu.
ja bym raczej stawial na preampa bo na moim mikrofonie bylo identyko :???:UKA napisał:coś mi wkłądka pomiarowa szwankuje (chyba mam jakąś trefną )
no niezupełnie | |
No tak...wiem, że tam siedzą tranzystory ale potrafisz wyjasnic dlaczego wzmak tranzystorowy zawsze się lepiej nadaje do suba? (porównując wzmacniacze o tej samej mocy) Co do mojego doświadczenia z stk (a wiele ich przeszło przez moje ręce, zarówno oryginały jak i podróby), to zawsze faworyzowały tony srednie.takero napisał:Nie na temat...
no niezupełnieUKA napisał:choć niestety stk to nie tranzystor![]()
Raczej Ci się nie chciałoPawel S. napisał::evil: a ja niemoglem dzisiaj wpasc posluchac...
UKA, teraz treba go tylko do samochodu wlozyc :razz: