a niepotrafisz sie obsluzyc winisd?? wpisz pojemnosc obudowy oraz srednice tunelu. dostroj b-r tak aby uzyskac zadana dlugosc... teraz to juz tylko zmien srednice tunelu i masz podana wymagana dlugosc nowego tunelu
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Wrzuć ich charki ;P Bo jeśli słyszalnie faworyzowały tony średnie to musiało to kilka dB być...No tak...wiem, że tam siedzą tranzystory ale potrafisz wyjasnic dlaczego wzmak tranzystorowy zawsze się lepiej nadaje do suba? (porównując wzmacniacze o tej samej mocy) Co do mojego doświadczenia z stk (a wiele ich przeszło przez moje ręce, zarówno oryginały jak i podróby), to zawsze faworyzowały tony srednie.
to jest cos zwiazanego z predkoscia przeplywu powietrzagremlin4 napisał:co oznacza vent mach.?
mam starsza wersje wiec tego niemamgremlin4 napisał:oraz co to jest za wielkkosc Ql? w zakladce box?
tutaj lekko przesadziles. watpie aby to bylo totaz napisał:Prędkość ta najprawdopodbniej jest wyrażona przy pomocy liczby Macha