Przy laminowanym nie trzeba izolatora. Niektorzy nawet przy surowym nie daja izolatora, tylko podklad bialy w paru warstwach.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tyle ze chce szafke lakierowac po calosci nie formatki bo Noire chcę zadnych laczen widocznych co wtedy z rantami ktore nie sa laminowane?
Tyle ze chce szafke lakierowac po calosci nie formatki bo Noire chcę zadnych laczen widocznych co wtedy z rantami ktore nie sa laminowane?
Czy ten odwadniacz da rade? http://m.ebay.co.uk/itm/AIR-FILTER-...3A7bed4b9f15d0a9cbc2007331fff9b931%7Ciid%3A16
Jakos w uk nie widze wiekszego wyboru
Cięcie w 45 stopni nie załatwi sprawy ?
Szukaj zestawu odwadniacz + odolejacz, bo kompresor może Ci puszczać mgłę olejową, której odwadniacz nie zatrzyma.
Filtroreduktory Festo, Rexroth, najtaniej będzie znaleźć jakieś poprzemysłowe, na all czasem się okazję zdarzają, bo za Festo w otwartym opakowaniu, raczej nieużywane dałem poniżej 100zł, nie wiem czy w UK też dałoby się tak, ale myślę, że warto pośledzić aukcje.
Szukaj tylko 1/2". W Polsce jest taki zestaw:Jakby sie komus chcialo zobaczyc na ebay i dac znac ktory zamowic
http://m.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=...r+oil+moisture
Prawidłowo. Szerokość rur gwarantuje stabilość ciśnienia przy podłączaniu urządzeń, przyciskaniu spustu it.zytałem i pytałem mądrzejszych to każdy 1/2" polecał
Nie ma chyba takich filtrów 50mic. Tyle wynosi przeciętnie grubość suchej warstwy lakieru bezbarwnego, więc jaki sens taki filtr zakładać.Piszę to dlatego ze lepiej kupić takie CKD na 1/4 gdzie masz filtrację na poziomie 5 i 0,1 mic. niż kupować chińczyka, który nie wiadomo jaką ma filtrację a prawdopodobnie jak nawet jakąś ma to obstawiam że nie lepszą niż 50 mic.
Precyzyjnie to mam prawie 3m. Nie muszę już mieć regulatora pod pistoletem. Mam tak małą klitkę, że stoję w jednym miejscu a kolumna obraca się na podeście kołowym (druga już się nie mieściKonradRak, druga sprawa, że jak masz u siebie przewód 2m to szczerze to nie jest punkt odniesienia Jak z przewodem o długości 2m komfortowo lakierować tj. np jak wygodnie obejść lakierowany element?