Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
To jest pistolet do gęstych lakierów i struktur. Do zwykłego lakierowania się nie nadaje.a najlepsze do tego celu są takie pistolety http://www.sata.pl/produkt/sata_spra...at=2&podzial=1.
Czym mnej tym lepiej w twoim przypadku. Co do pistoletu nie pomogę, ani jednym ani drugim ne lakierowałem.Nie są to mega wydajne sprzęty bo tylko 200l/min na wyjściu ale znalazłem coś takiego: SICO RED będzie on lepszy od tego AUARITA MP-500 1,2mm LVLP?
\Co potrzebuj?
Biały połysk + lakier bezbarwny (chyba że nie będzie potrzebny).
nie są mi znane takieCzy istnieją "twarde" lakiery i farby (do pistoletu) bezzapachowe?
czyli zasadniczo nie masz pomieszczenia :/mam już pomieszczenie, ale zwykłymi lakierami nie mogę tam lakierować bo mnie wypierdzielą z racji smrodu.
Niekoniecznie, może przecież uzyskać to w jednej warstwie.czyli baza i klar
Trzeba bylo robic obudowe ze sklejki, jak pisalem na poczatku i nie byloby problemu![]()
przy białym i w "szklanym" połysku ?Niekoniecznie, może przecież uzyskać to w jednej warstwie.
Tak. Co masz na myśli pisząc "szklanym" połysku?przy białym i w "szklanym" połysku ?
Nie znam się na lakierach, więc zapytam
Co potrzebuj?
Biały połysk + lakier bezbarwny (chyba że nie będzie potrzebny).
Jak zrobić zgodzić się na takie zmiany, czy to machlojka i szukać innego lakiernika?