Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
LoL, śmiałem się z tego z 5 minut, wspaniały komentarz do najbardziej idiotycznego posty niejakiego qpy, który wydaje mi się być nowym starym forumowiczem, się uśmiałem, na mnie nie działa żadna prowokacja dziubasku :]Tasior napisał:pozatym cisnienia takeigo bys nie wytworzyl chyba ze bys sie zesral,
ktoś tu nie wie co to ironia.Tasior napisał:qpa,niewiem czy masz wycwiczone tak usta zeby utworzyc taka mgielke jak opryskiwacz,pozatym cisnienia takeigo bys nie wytworzyl chyba ze bys sie zesral,
wiec jak masz zamiar cos porownywac to z sensem kupo.
kiedyś używałem takiej do areografu modelarskiego, nie była tania ani w zakupie, ani w użytkowaniu, no i na długo też nie starczała.Yoshi_80 napisał:Zastanawiałem sie nad zastosowaniem butli nabitej dwutlenkiem do napędu takiego pistola. Zrobić reduktor ciśnienia i jazda. Spręzarka to spory koszt a nabicie butli to pewnie pare zł i na jak długo starczy !
no sorki - napewno będzie lepszy od opryskiwacza ogrodowego... Bo to dla mnie już szczyt desperacji ...Langusta napisał:damiani, wygląda bardzo badziewnie.
Nie prawda,one występują z dwoma rodzajami dysz,ten na zdjęciu "sieje" na około.Ale jest wersja z wachlarzem choć bardzo mało precyzyjna w pracy.Jeśli już to polecam ten z linki.Idzie to wyregulować i jako tako pracować.Ja nim zaprawki na aucie zrobiłem i wstydu fachowcowi narobiłem :mrgreen:ventor napisał:damiani, to jest starsza wersja
Oczywiście, ale opryskiwacz jest zintegrowany z eeee... kompresorem heheno sorki - napewno będzie lepszy od opryskiwacza ogrodowego... Bo to dla mnie już szczyt desperacji ...