dlaczego?ale coś jest nie tak, chyba coś mi się w lapku pochrzaniło... :/
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
dlaczego?ale coś jest nie tak, chyba coś mi się w lapku pochrzaniło... :/
No właśnie, ale problem znalazłem to wina sys.Wyglada jak mierzenia free air na stole
Przecież to wkładka omni (jakie ma to znaczenie)a gdzie skierowany mikrofon?
Mój 7892R ... gra lepij niż tańsze sztuki z nowszych serii CDA
No fakt; gra nawet całkiem przyjemnie. Dobiłem targu z Mamusa, fajne radio; spoko ziomek, emanuje wiedzą w temacie CATo fakt.
Mi też, a jednaknigdy nie zdarzyło mi sie aby woofer był głośniejszy daleko w nogach w drzwiach niz tweeter przed samym nosem
Samochodu tamtego dawno nie ma. GMS 1685 chciałem sprzedać, ale ciężko same woofery jest opchnąć. Do nowego samochodu (jak kupię) będę audio robił od zera, więc mogę nawet i 10cm WC wsadzićmi to tam nie przeszkadza, aby dobrze grało.
Mi też, a jednakSpekuluje że taka była myśl konstruktora tych wooferów, aby napędzać je w miarę samym radiem poszli w SPL... Sam mission skutecznością też nie powala. W każdym razie słychać było brak stonowania między wysokimi a średnim pasmem, a podbijanie na EQ w radiu psuło ogólny dźwięk.
Jeśli dobrze pamiętam to mamusa miał zamontowane w aucie WC, jak jeszcze je ma to może da posłuchać...![]()
PS eleganckie słupki :thumbup:
To daj znaćJak poskładam auto to zapraszam
Co masz na myśli pisząc sprzęt ?ja bym zaczal od kompletowania sprzetu
Wcale nie musza być GMSJak maja byc gms to polecam 07xl
Jak to?Wiecie na razie coś co będzie lepsze niż fabryczne bo to, to tragedia :/ nawet czasówki w radiu nic nie dają....
Jak to?
A co jest nie tak?
myslalem ze tym razem pojdziesz w cos lepszego...Co masz na myśli pisząc sprzęt ?