heh roznych lapkow troche mialem ...i wcale nie jest tu tak ze kazdy proponuje to co sam ma ...a jezeli ktos tu tak robi to przykro mi ze jest takim ignorantem ...
idea pady sa ok .....ale trwałoscią ustepują serii E della ;p to raz....
dwa odkad IBM juz nie przykleja swojego logo na produktach ktore zawsze dla nich lenovo robilo to juz nie to samo ......(seria T zreszta mialem t41 przez jakies 2 miesiace ;p)
3 wybacz...ale taki serwis jaki masz posiadajac biznesowa gwarnacje della ...to niestety nie pochwali sie KOMPLETNIE ZADEN inny producent.... dlatego tez dell wygrywa przetargi dla korporacji w ktorych w razie awarii klient musi miec odrazu zastepczy komputerek...
powiem wam szczerze ze taka gwarancja to smieszne pieniadze....a jak jest fajnie jak ci sie cos spierdzieli i na czas naprawy masz kompa zastepczego i nie musisz sie wkurzac ze jestes 3tyg bez kompa...a u niektorych to dluzej trwa heh .......
ktora z firm zrobi ci tak jak ja mialem z baterią w swoim latitude ? ...napisalem maila i bez zadnych szczegolowych weryfikacji po paru dniach kurier przyniosl mi nową ....i dopiero wtedy wkladam w pudelko swoją starą i odsyłam do della....
na takie rzeczy tez sie na pewnym etapie patrzy ....o ile kiedys lapek sluzyl mi bardziej do domu o tyle teraz niewyobrazam sobie ze w razie awarii zostaje bez lapka......
zreszta nie trzeba tylko pracowac.... jak to twoj jedyny sprzet i tydzien przed sesją ci pada...to troche by bylo nie halo nie miec go przez 3 tygodnie

....
dlatego seria E della ----bo jest najtrwalszym obecnie lapkiem na rynku do zastosowań "cywilnych" ........a osiagi są ok do pracy, matowa matryca..... itd..
do tego gwara biznesowa dla spokojnosci sumienia ;p
dla mnie to juz koniec tematu ....