• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Latarki na rower i nie tylko

Brawo, brawo, pojechałeś po całości :) Ale będziesz baaardzo zadowolony, gwarantuje. Komu nie pokazuje latarki to każdy robi wielkie oczy o mówi "o ku*wa" :D

L2 jest o tyle "gorsza" od L2P, że nie możesz jej postawić na dupce... Bo włącznik wystaje. Ale to jest też plusem, bo łatwiej się naciska włącznik (bo wystaje ;) )

No chyba w 3 stówach się nie zamknęło zamówienie ;)

ja "swojej" jeszcze nie widzialem. bylem w sklepie tuz przed zamknieciem wiec nie zdazyliby aku naladowac
umowilem sie na jutro ;)

pojechałeś po całości :)

No chyba w 3 stówach się nie zamknęło zamówienie ;)

przekroczyłem 3 setki, Mikołaj będzie musiał głębiej sięgnąć do kieszeni :)
Ale bylem baaaardzo grzecznyw tym roku to mi się należy :)

Przekonał mnie ucziciwy sprzedawca fachman od latarek. 12 miesięcy gwarancji i serwis po-gwarancyjny (chyba do końca życia) Fakt latara wypasiona ale "zrobiona" aby przetrwać niezłe "tyranie" świecenia na max dopuki akku się nie wyładują i ma to przetrwać :)
Zbierałem się do zakupu latary od wrzesnia.

Jescze Ci raz dziękuję za podesłanie linka

Spoko, już rok jestem na tamtym forum to co nieco się dowiedziałem apropos latarek, a to szczególnie ważne sprawy w czasach wszechogarniającej chińszczyzny. Greg to prawdziwy pasjonat, wie co sprzedaje.

Greg na aukcjach oferuje tylko latarki w czarnym kolorze, ale jak się zagada to ściągnie też coś w ciekawszych kolorach, tutaj przykłady:
http://www.solarforceflashlight-sales.com/product.php?sname=&s=7&t=FB

Ja zastanawiałem się nad wersją SAND, a wybrałem wersję srebrną błyszczącą, której akurat nie ma na stronie, ale wygląda tak:

6623023277_553c6a213e_z.jpg

A jak by szukać czegoś jednak po taniosci, ultrafire xm-l na allegro ok 100 na dx ok 60. Warto?

Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2

Deker, po taniości to kup sobie Ultrafire WF-501b (albo 502b - podobna do solarforce) na DX, do tego akumulatorki ultrafire albo trustfire też na DX.

Potem tylko będziesz musiał ulepszyć odprowadzanie ciepła z diody (blaszka 0,3mm miedziana + pasta termo)

W przyszłości do niej będziesz mógł wsadzić lepszy driver i będzie.

;)

Paweł, ale wystarczy do UF-501b wsadzić lepszy sterownik za 30zł i ma się taką samą moc jak solarforce ;) (bo dioda w obu jest ta sama)

Q5 to dioda gorsza od XM-L, więc może dlatego aż tak dużo gorzej 501b świeciła od solarforsa ;)

Deker, pomyliły mi się modele, 502b jest spoko, ale to 504b jest podobna do solarforsa :)

Deker, latarka zaproponowana przez Ciebie jest spoko ;)

Paweł, zestaw nie jest zły, ale najpierw się spotkaj z tym gościem od latarek ;)

Aaaa, to spotkałeś się już z nim czy jak? Chyba, że PW pisaliście?

No to skoro on Ci to doradził to bierz ;) Zna się chop na rzeczy. :)

To co jest na stronie cnqualitygoods, to jest to sklep internetowy w Chinach i rzeczy z tego sklepu można zamówić tylko w tym sklepie, Greg ich nie ma.

Powrót