bezposrednio ze sklepu, ale dopiero w lutym
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Mam juz wreszcie SOLARFORCE'a
Pierwsze wrazenie to jakość obudowy powala.
Pięknie obrobiona na CNC alu, świetna anoda. Miekko i płynnie "chodzący" włacznik. Lezy w dłoni tak w sam raz. Masa światła, w porównaiu do mojego mikrusa K3 od LEDLENSER'a to istna przepaść. Ładuję teraz ogniwo i około 16-tej robię test przy zgaszonym świetle oraz na parkingu przed biurem![]()
No rower uzbrojony w chlapaczo błotniki i inne cuda raczej nie grzeszy urodą. Za to funkcjonalnosć 100% większa bo do pracy można śmiało smigac po kałużach ![]() | ![]() |
Wczoraj wieczorem miałem niezły polew z Żonki gdy przy zgaszonym świetle zaświeciłem na 100% mozliwości latary. Zawołałem ja do pokoju i mówię, że mam właczoną latarkę, Ona na to, że czekaj zgasze światło to zobaczymy jak świeci!!!! SZOK, strumień światła jest tak mocny że pokój mojej córy 3x3m jest rozświetłony jak świetłowką 11W!!!! Naprawdę jest czym świecić, otwarłem okno około 24 w nocy i dawaj na całego, za blokiem gdzie mieszkam jest przedszkole i zero latarni. Przywaliłem na 60% strumień świtała z 50metrów do przodu spokojnie oświetla promień ok. 30 metrów. To jest to pomyslałem i przykręciłem na 100% SZOK! nie mam co żałować. Tak jak pisał Cudny90 Sprzęt na lata. Zrobiony super, zaprogramowany i ustawiony tak aby się nie zepsuł po kilku nawet latach
Ja nigdy nie założę błotników, bo psują wygląd, ale rozumiem ich pragmatyczne zastosowanie, czy wręcz konieczność. | ![]() |
napalilem sie na WALLe
ktos to ma?
chcialem to wyczyscis po staremu, czyli pedzelkiem w pojemniku pelnym nafty/ropyno niech Ci bedzie, łańcuch myjasz niczym w szejkerze czy tylka szmata;-)
uzywam wszystkich przelozen, ale ze to miasto i co chwile sie zatrzymuje to najczesciej dostaja najwiekszewidać troche jakich przełożeń najwięcej używasz, u mnie 1-3 praktycznie jak nowe...
Witam. Widziałem, że pojawiały się tu posty na temat latarek, więc pomyślałem, że może ktoś mi pomoże. Chciałbym zamówić jakąś alternatywę dla "giełdowych" latarek wielodiodowych ładowanych z sieci, w których po kilku naładowaniach padają aku, lub po jakimkolwiek wstrząsie urywają się w środku przewody. Ma to być latarka ogólnego zastosowania do domu na wsi. Na początku myślałem o czymś na 3xAAA, ale potem stwierdziłem, że niedługo sprawię sobie l2 od Grega więc już teraz warto zaopatrzyć się w ładowarkę i ogniwa 18650. Możecie zaproponować coś ciekawego w cenie do 60zł za gołą latarkę? Na allegro jest mnóstwo tych wszystkich police i zoom, ale czytałem że to lipa. Dodam, że priorytetem zdecydowanie NIE są małe wymiary, powinna świecić raczej szeroko a nie skupioną wiązką. Myślałem o ultrafire WF-502b. A może coś większego na dwa ogniwa 18650? | ![]() |