192 litrow to juz sporo, do tego dojdzie grubosc plyt i spora kolumbryna wyjdzie.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
192 litrow to juz sporo, do tego dojdzie grubosc plyt i spora kolumbryna wyjdzie.
Comandante, przepraszam, wczoraj nie zdążyłem już napisać do Ciebie - natłok prac i obowiązków codziennych a później... przyznaję, wyleciało mi to z głowy:glare: . Dostałes w ogóle ode mnie jakąś wiadomość? Bo ja otrzymałem chyba trzy od Ciebie, odpisałem na nie, później jeszcze pisałem na maila... ? | ![]() |
Dabyl, skrzynka forumowa pusta: na majla dostałem zapowiedź kontaktu wieczornego i to na razie wszystko, lecz spokojnie, się zdąży ![]() | ![]() |
Pogromco, pamiętasz te Philipsy, z którymi walczyłem? Może chcesz je? Mi się już raczej do niczego nie przydadzą a Ty chyba lubisz takie Vintage. Jak coś to mogę Ci je przesłać za free ![]() | ![]() |