Jest, bo i tak nie wykorzystasz calej mocy TDA, on pod koniec strasznie przesterowuje bez przedwzmacniacza jak mu podasz za duzy sygnal. Moje glosniczki robia ogromny halas jak na swoje mikrorozmiary, ale one sa jeszcze w zamknietych puszkach...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pogromco, nie traktuj tego jak jakiegoś wyzwania. Bynajmniej nie chcę nikomu obrzydzać linii transmisyjnej, właściwie przeciwnie, nie chciałbym, by ktokolwiek zawiódł się na tego rodzaju obudowie przez nadmierne oczekiwania. Oby moje obawy okazały się przesadne, choć niby zasadne w wypadku głośniczków Adama ze względu na parametry głośnika. W wypadku Twoich, znanym mi parametrem jest tylko wysokie Fs, więc trudno się sensownie wypowiedzieć.
aaa moze wrzucisz jakies foteczki z budowy TL dla TB ?
bo nie bierze pod uwage wplywu wytlumienia na rezonanse i nie mozna umiescic portu w offsecie
...w jakim pulpicie? nie wydaje mi sie, zeby dalo sie zrobic offset portu dla MLTL. wszystko jest opisane na screenshot'cie ![]() | ![]() |
Zamieszczam moja niesmiala probe symulacji STX 14 SK w obudowie MLTL.