Tak czytam i mi się śmiać chce - wyższość rodzaju jednej obudowy nad inną, spory o szerokość frontu, to jaki kto fornir/kolor rzucił, to czy membrany się kolorami zgrywają, liczyć przykłady na palcach, to by palcy brakło... aż strach coś napisać, bo zaraz ktoś wyskoczy że coś źle jest (nie po jego myśli), bo nie jest najlepsze itp.
Kur.. Panowie, gratulacje, forum leży a Wy tego nie widzicie - sprzeczki o wszystko. Ktoś nowy przyjdzie, źle... ktoś stary zapyta - i tak źle zrobił, choć jeszcze nie zrobił ;P
Masakra, jedna istna masakra, może pora się opanować? I tak już grupki się porobiły... dla mnie NC. To APEL do was, nie atak! nie bijcie...
A tak dolewając oliwy do ognia, do BR nie wrócę, TLka nie podoba mi się z kilku względów, i siedzę tylko w CL i mam

na twarzy, którego mi nikt nie ściągnie - chyba że wynajdzie coś lepszego.
EDIT:
I tak czytam forum dalej, w każdym temacie przepychanki, jakby każdy chciał zagarnąć monopol na DIY dla siebie, drugimi Mimosiorami nie będziemy, może kiedyś, każdy, Troels czy Linkwitz się nie zgadzają w wielu kwestiach - i tutaj jest tak samo, jeden jest katolikiem, inny jechowy, trzeci ateistą, ale nie plujemy sobie wzajemnie w twarz, jak to tutaj ma miejsce...