albo zwyczajnie wstawic szybkie odlaczenie kolumn :wink:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ale co to da? Bo nie bardzo rozumiem...dolphin123 napisał:albo zwyczajnie wstawic szybkie odlaczenie kolumn :wink:
scythe1123 pisal mi ze kopulki sie spalily po wylaczeniu wzmaka, w stanie gdy rozladowywaly sie kondensatory... Wiec szybkie rozlaczenie kolumn to najprostszy wg mnie spobob. GC w podstawowej wersji jest tak prosty, ze dziwie sie skad tyle zapytan i problemow...joy_pl napisał:Ale co to da? Bo nie bardzo rozumiem...dolphin123 napisał:albo zwyczajnie wstawic szybkie odlaczenie kolumn :wink:
Eee... to trzeba było to napisać.dolphin123 napisał:pisal mi...
Wiszące sobie „samopas” wejście zbiera wszelkie śmieci z otoczenia, a jeszcze kawałek kabelka i mamy piękną antenę... Wejście musi być zwarte do masy, chociaż przez jakiś rezystor, zwykle wystarczy potencjometr. To wszystko może być jeszcze spotęgowane źle poprowadzoną masą, skąd brałeś mase do głośnika? Z płytki końcówki, czy z płytki zasilacza?scythe1123 napisał:piałem że nie mam potencjometru nic kompletnie na wejście nie było podłączone
co miało się przesterować jak nic na wejście nie podałem ;(
chciałbyś chociaż taki mieć...scythe1123 napisał:Oto pomiary na oscyloskopie, oscyloskop trochę stary więc mogą one być nie dokładne ale na razie nie mam możliwości żeby na czymś lepszym pomierzyć