Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie wiem jak ty ale ja nie raz robilem searcha. I nigdy nie skonczylo sie na jednym wyszukaniu dla interesujacego mnie tematu, bo niektore hasla trzeba wpisywac w roznych odmianach (zeby nie szukac daleko, "monitory" i "monitorki"), nie mowiac juz o tym ze czesci i tak nigdy sie nie znajdzie (np "dorotki by..").a jak interesują nas tylko jakieś rodzaje to wystarczy wklepać searcha.
nie przybywa to znowu tak strasznie konstrukcji by jakies wielkie podzialy robic......
postaw się na miejscu osoby, która przed chwilą się zarejestrowała na forum i nigdy wcześniej tutaj nie zaglądała.
Dokladnie jak bart210, mówi. Jestem tutaj od niedawna, tylko raz wszedłem do działu własne konstrukcje i dalem wstecz, bo nie chce mi się wszystkiego przeglądać - nazwy tematów nic nie mówią.
narazie to forum jest za male
tomq88 napisał:Nie wiem jak ty ale ja nie raz robilem searcha. I nigdy nie skonczylo sie na jednym wyszukaniu dla interesujacego mnie tematu, bo niektore hasla trzeba wpisywac w roznych odmianach (zeby nie szukac daleko, "monitory" i "monitorki"), nie mowiac juz o tym ze czesci i tak nigdy sie nie znajdzie (np "dorotki by..").
wiec czytaj ze zrozumieniem- kwestia gustu czy maja to byc podlogowki czy monitory bo kazdy glosnik moze miec jedna i druga obudowe... ze zrozumieniem tasior...Tasior napisał:mnie interesuja MONITORY lub KOLUMNY, i jesli ten i ten glosnik bedzie umieszczony w obu kategoriach,to dobrze,nic mi to nie szkodzi.

gora i kategorie ok, ale na dole powinny byc wszystkie niesegregowane, a podgrupy mialyby tylko pomoc rozdzielic to jesli ktos chce szukac czegos konkretnegotomq88 napisał:Ja widzialbym to w taki sposob:
A otagowanie przydaloby sie tak czy inaczej i z obowiazkowym zaznaczeniem ilosci drog. Bo kolejny podzial na 2way i 3 way jest juz chyba zbedny...
dolphin123 napisał:ale na dole powinny byc wszystkie niesegregowane, a podgrupy mialyby tylko pomoc rozdzielic to jesli ktos chce szukac czegos konkretnego
Jakoś tam mi to nie przeszkadzało, a audiomanie zniszczył nowy design, a nie takie zmiany.Pawel S. napisał:glupota - niepotrzebny taki podzial, wez przyklad z audiomani. tam to nie wypalilo