O ato moje chyba nawet było - dzięki za intnerwencję!!
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Quester napisał:A potrafisz precyzyjnie zdefiniować pojęcie monitor ?
Obawiam się, że 90% tu obecnych miałoby problemy ze wskazaniem różnic między kolumną (nazwa zwyczajowa i niepoprawna), a monitorem. Niestety większość uważa, że jak coś jest małe to jest monitor, a ja widziałem duże 3-drożne monitory![]()
jak już innym wytykasz takie pierdoły to spójrz na swoje postypegelmesser napisał:Nie kolumny tylko zestawy glosnikowe. Kolumna to jest Zygmunta.
takero napisał:bez przesady, zaraz ktoś rzuci pomysł [okleina], [fornir], [farba], a do tego [kolce], [bez kolców] ;]
takero napisał:jak już innym wytykasz takie pierdoły to spójrz na swoje posty![]()
a co różni podłogowce od monitorków ?gi napisał:takero napisał:bez przesady, zaraz ktoś rzuci pomysł [okleina], [fornir], [farba], a do tego [kolce], [bez kolców] ;]
Nie ma co sprowadzać do absurdu bo nie ma to tu zastosowania.
takero napisał:Jaki jest tego cel ? Chodzi o to żeby było jaśniej i przejrzyściej , jeśli zrobić podział na dodatkowo [podłogowe] i [monitory] i tym samym dodać kolejne pole wyboru to czy zbliży nas to do celu ?
Istnieje także pojęcie kolumny głośnikowej.pegelmesser napisał:Nie kolumny tylko zestawy glosnikowe. Kolumna to jest Zygmunta.
A jakich monitorów chcesz szukać ? 2way ? 2.5way ? 3way ? aktywnych ? pasywnych ? bliskiego pola ? studyjnych ? estradowych ? z takim tokiem myślenia będziemy mieć 200 tagów indeksujących. Uważam, że podział zestawów głośnikowych (bez względu na to czy są to monitory, nadstawki czy kolumny) z punktu widzenia ilości dróg to najlepsze rozwiązanie, bo jak ktoś się uprze na monitory 2drożne, to wyszuka wszystkie konstrukcje dwudrożne i "przesieje" wyniki wyszukiwania. Przekonaj mnie, że wiesz co to naprawde są monitory to ja Ci powiem ile faktycznie monitorów jest w dziale "własne konstrukcje"gi napisał:Imho mija się z celem wprowadzanie tagów i pomijanie w nich monitorów.
Quester napisał:A jakich monitorów chcesz szukać ? 2way ? 2.5way ? 3way ? aktywnych ? pasywnych ? bliskiego pola ? studyjnych ? estradowych ? z takim tokiem myślenia będziemy mieć 200 tagów indeksujących. Uważam, że podział zestawów głośnikowych (bez względu na to czy są to monitory, nadstawki czy kolumny) z punktu widzenia ilości dróg to najlepsze rozwiązanie, bo jak ktoś się uprze na monitory 2drożne, to wyszuka wszystkie konstrukcje dwudrożne i "przesieje" wyniki wyszukiwania. Przekonaj mnie, że wiesz co to naprawde są monitory to ja Ci powiem ile faktycznie monitorów jest w dziale "własne konstrukcje"![]()
po 4 rano tez nie dziala...I dlaczego diy przestaje dzialac codziennie po polnocy zupelnie????