cholerka trochę mało czytelne te forum teraz się stało, mam nadzieję, że będzie jakaś bardziej oku przyjazna skórka
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
| ![]() |
Możesz jaśniej ? Obecnie się wyświetla nick, data, godzina ostatniego posta w każdym wątku i nie bardzo rozumiem jakiej zmiany w tej materii oczekujesz...przydalo by sie jeszcze aby wyswietlalo sie tylko kto napisal ostatni post w temacie ale i kiedy data godzina
Oczywiście tak. Cały mechanizm jest (i jeszcze przez dłuższy czas będzie) w trakcie tłumaczenia. Niestety to jest kilka tysięcy fraz, a zatem nie da się tego zrobić w dwa dniNa chwilę obecną pewna część forum jest anglojęzyczna (m.in. menu w profilu).
Rozumiem, że będziesz to zmieniać?
Prawda, brakuje tej funkcjonalności.(...)NIe ma opcji "posty od ostaniej wizyty", "posty nie przeczytanie" itp. Bez tego ani rusz.
Po pierwsze: tłumaczenie tak ogromnego systemu to nie "hop siup". Z niektórych fraz ("odklejonych" od kontekstu) wcale nie wynika w jakiej POLSKIEJ formie powinny one być przetłumaczone, a zatem można je przełożyć dopiero gdy natrafi się na nie w samym działającym już mechanizmie.To raczej trzeba było wcześniej zrobić... ale lepije później niż wcale. NIe ma opcji "posty od ostaniej wizyty", "posty nie przeczytanie" itp. Bez tego ani rusz.
Być może jest faktycznie pełna... przyjrzę się temu bliżej wieczorem.PW chyba nie działa, wyświetla mi się że skrzynka użytkownika jest pełna
W sumie dobry pomysł... poszukam możliwości dodania jabberaQ, a może dodać jeszcze jako formę kontaktu Jabber'ka? Coraz bardziej popularny.
"XMPP:adres" jak coś
Być może dlatego, że po kliknięciu "Co nowego" mechanizm po prostu nowe posty, których nie czytałeś i wg autorów mechanizmu nie ma znaczenia kiedy zostały wysłane. Obawiam się, że zmiana tego stanu rzeczy to grubsza robota, więc niestety zostawię ją na później.Q chodzi mi o to, ze jak klikniesz "co nowego" to po prawej stronie przy tematach nie ma napisane kiedy byl napisany ostatni post