cudny90
DIYaudio.pl logo creator
maxxx222, bo wchodząc na diyaudio.eu wchodzisz na stronę główną .... Wejdż sobie na diyaudio.eu/forum.php to po zalogowaniu będziesz normalnie na forum.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Q chodzi mi o to, ze jak klikniesz "co nowego" to po prawej stronie przy tematach nie ma napisane kiedy byl napisany ostatni post
Kliknij w takie niebieskie kółeczko z dwoma białymi trójkącikami skierowanymi w dół - przed nazwą tematu.Nie wiem czy wy tez tak macie ale po klinieciu w temat w którym są nowe posty (Nieprzeczytane przeze mnie) to przenosi mnie na początek tematu zamiast bezpośrednio do tych postów
aktualnie opera mobile 10
Hm... trudno mi powiedzieć... u mnie jest tak (jak kliknę "nowe posty"):nie no Q u mnie jest inaczej
temat, kiedy i kto napisal pierwszy post, ilosc stron
odpowiedzi i ilosc odwiedzin
...
mam pokazane kto napisal ostatni post w temacie ale nie mam kiedy
moze moja przegladarka cos nie ogarnia?
Sprawa w toku.
Wygasające posty będą, lub coś w zamian?
Kody przy wyszukiwarce zostały wyłączone - faktycznie to było bez sensu, ale po prostu przeoczyłem fakt w czasie ustawiania opcji.Tragedia z wyszukiwarką, trzeba wpisywać jakieś kody z obrazka...
Mam nadzieję ze nie będzie w koncu jaj z usuwaniem nieprzeczytanych postów po przekroczeniu 500...