Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Kto tak spieprzyl strone i forum ? Przecież to wygląda jak by ktoś postawił surowe vB
Gdybym nie wiedział, że tu coś kiedyś było to bym nawet nie zajrzał na forum.
Sorry za szczerość, ale nie wygląda to dobrze. Pamiętam jak kiedyś ktoś marudził, że zmiana mechanizmu to utrata userów, jak to jest wersja końcowa to się nie dziwie ...
Kto tak spieprzyl strone i forum ? Przecież to wygląda jak by ktoś postawił surowe vB
Gdybym nie wiedział, że tu coś kiedyś było to bym nawet nie zajrzał na forum.
Sorry za szczerość, ale nie wygląda to dobrze. Pamiętam jak kiedyś ktoś marudził, że zmiana mechanizmu to utrata userów, jak to jest wersja końcowa to się nie dziwie ...
Q robi to charytatywnie
:thumbup: Prawda.Najpierw strona techniczna a później będziemy wytykać wizualną stronę...
Q, sprawa może nieco błacha ale ilość postów na stronę w profilu, to max 30. Możesz udostępnić w polu kombi większą ilość, np.: 40 i 50?
Możesz udostępnić w polu kombi większą ilość, np.: 40 i 50?
Q, mógłbyś dodać w ustawieniach pole do wprowadzenia ścieżki własnego CSSu
Przecież to wygląda jak by ktoś postawił surowe vB![]()
jak to jest wersja końcowa to się nie dziwie ...
Heh, to po co zbierał na to kase?
Tak jest zbesztać. Nie podoba się to spadaj na inne martwe fora audio. Q robi to charytatywnie i nawet zmiana kilku pierdół to sporo czasu. I chyba nie widziałeś gołego vb na oczy.
IMO jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Najpierw strona techniczna a później będziemy wytykać wizualną stronę...![]()
Pokaż mi tak wyglądające i tak działające surowe vB to pogadamy... Away ma rację: chyba faktycznie nie widziałeś nigdy surowego vB skoro takie rzeczy wypisujesz.
Czytałeś cały ten wątek ? Daruj sobie z łaski swojej wyssane z palca tezy.
Aha ja programistą jestem nie pr-owcem
polecam wziąc pod uwagę opinie innych, czasami się opłaca
Z doświadczenia wiem, że od programistów wymaga się obecnie sporej wiedzy z zakresu np. wizualnego i pozawizualnego postrzegania markiJakby nie patrzeć obecnie software jest bardzo "zmarketingowaną" dziedziną i co się dziwić ? Stanowi przecież wycinek PR i wizualnej reklamy.
Wierz mi, że biorę... nawiasem mówiąc dlatego przyznałem Ci częściowo rację![]()
W sumie uniosłem się pochopnie, bo męczą mnie już ciągłe zarzuty (niekoniecznie racjonalne) ze strony niektórych (niekoniecznie kompetentnych) osób, stąd i moja ocena wypowiedzi innych Userów jest spaczona przez pryzmat nerwów, a chwilami nawet zniechęcenia - ja też jestem tylko człowiekiem. Na spokojnie oceniając przesadziłem z formą odpowiedzi na Twój post, więc przepraszam gi.No i ok, wbrew pozorom od początku chciałem pomóc nie dowalić