url nie dziala, mialem to samo.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Problemem byłoby dostawienie emotek do szybkiej odpowiedzi...?
Q jak zamiescic link w podpisie
Dzięki El_liero !Gratulacje Q
Nie ma za co dziękować - wszak wszyscy na tym (przynajmniej moim zdaniem) skorzystaliśmyi podziękowania za robotę.
Obawiam się, że w vB taka opcja nie jest dostępna. Przekopię supportowane mody jeszcze raz i zobaczę czy da się dodać taką funkcjonalność.czy jest możliwośc ignorowania wątków? Mniej interesujące, lub nic nie wnoszące wątki przydałoby się filtrować. Dla mnie było to bardzo przydatne, dzięki temu mechanizmowi forum stawało się znacznie bardziej przejrzyste przy przeglądaniu nowych postów.
Super, ze wszystkiego tylko tej funkcjonalności mi brakuje ;\Obawiam się, że w vB taka opcja nie jest dostępna. Przekopię supportowane mody jeszcze raz i zobaczę czy da się dodać taką funkcjonalność.
Ostatnio odkryłem jak wstawiać ramkę offtopa co bardzo mnie ucieszyło i czym chciałem się tutaj oficjalnie pochwalić ![]() | ![]() |
Faktycznie są jakieś takie dziwne, za to ikonki samych wątków są genialneIkonki przy tematach już zostaną? Generalnie nie są złe, związane z tematyką i w ogóle, ale moim zdaniem te poprzednie jakoś lepiej "czytały się" z designem forum
Faktycznie są jakieś takie dziwne, za to ikonki samych wątków są genialne
![]()
na diyaudio.pl od kilku dni siedzę i nie widzę ani loga
Q, pisałeś coś stronę czy dwie wcześniej o planowanej zmianie kolorystyki... serio?
Super, ze wszystkiego tylko tej funkcjonalności mi brakuje ;\
U mnie dopiero dzisiaj pojawiło się logo, nic nie czyściłem. Może kwestia czasu