• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

• Autor wątku Autor wątku Q
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
UWAGI MODERATORA
Proszę utrzymać kulturę wypowiedzi na odpowiednim poziomie. Niestety mają miejsce sytuacje gdy ktoś próbując oskarżać innych sam zniża się do rzekomo niskiego poziomu oczernianej osoby. Warto popatrzeć w pierwszej kolejności na siebie

:twisted: Cieszcie się puki możecie, to wasze ostatnie chwile. Nadchodzi kres, zniszczenie, płacz, i lament. Jednymi słowy apokalipsa tego forum. :twisted: Ha!, ha!, ha!...

Wygaśnie...
(za 5 dni ) :razz:

Niektórzy widzę nie potrafią przestać...
mają już nałóg... :diy: :diy: :diy: [wygasnie]

Na pierwszy rzut oka jakoś tak cukierkowo...., trzeba będzie się przyzwyczaić. Baj de łej: czy domena .eu zostanie czy wróci .pl?

Mi się podoba te nowe forum, a przynajmiej dizajn, reszty nie sprawdzałem, czekam jednak na totalne skończenie prac ponieważ teraz troche rzeczy nie działa ;)

Dla mnie dizajn jeszcze trzeba trochę udoskonalić tak aby jakkolwiek kojarzył się diy, poza tym jest całkiem całkiem.

tak to trzeba przyznać stary system miał niezły dizajn , ten głośnik w częściach i napis DIYAUDIO.PL , przeniesione będą tutaj ? bo mi się to bardzo podoba :)

Mam prośbę do wszystkich Userów: wypisujcie mi tutaj co nie działa, żebym mógł punkt po punkcie konfigurować mechanizm. Będę bardzo wdzięczny za pomoc w tej materii :)
Jeśli chodzi o avatary, to powinny już działać. Jeśli jest inaczej to proszę o opis co się dzieje przy próbie dodania avatara.

całkiem, całkiem ;) tylko kolorystyki bym się przyczepił bo tak mdło, jednolicie, dodał bym lekkiego kontrastu bo jest tylko niebiesko i jasno niebiesko i się wszystko jakoś tak zlewa ? (brak podziału między postami)

a wy jak myślicie ?

Mam prośbę do wszystkich Userów: wypisujcie mi tutaj co nie działa, żebym mógł punkt po punkcie konfigurować mechanizm.

NO PROBLEMO ;)
(chcąc odp. wyskoczył mi komunikat: "wiadomość jest zbyt krotka musi zawierać min. 15-cie znaków" trochę bez sensu moim zdaniem... )

Super! :) Bardzo mi się podoba vbulletin, jest bardzo rozbudowany, no i taki .. Widać, że nie darmowy :D

Na razie nie za bardzo mogę się połapać, ale z czasem na pewno opanuję :) Teraz czas nad avatarem pomyśleć :)

EDIT: Można zmienić też ( przydałoby się ) komunikatory .. Tzn zamiast AIM dać GG

Powrót