• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

• Autor wątku Autor wątku Q
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
pegelmesser kliknij powyżej na swojej nazwie Użytkownika - rozwinie Ci się podręczne menu, w którym wybierz "Zobacz posty". Powinno działać :)
Druga opcja: wchodzisz w swój profil i po lewej w menu wybierasz "Znadź wszystkie posty" :)

pegelmesser kliknij powyżej na swojej nazwie Użytkownika - rozwinie Ci się podręczne menu, w którym wybierz "Zobacz posty". Powinno działać :)
Druga opcja: wchodzisz w swój profil i po lewej w menu wybierasz "Znadź wszystkie posty" :)
Już o tym pisałem http://diyaudio.eu/showthread.php/15038-Zmiana-mechanizmu-forum?p=246760&viewfull=1#post246760
I nadal nie dostałem odpowiedzi.
Chodzi o to by wyświetlić tematy tak jak tu http://diyaudio.eu/search.php?searchid=4888 ale tylko te z zielonymi strzałkami, czyli te w których brało się udział.
Krótko jest to możliwe czy nie?

W "szukajce" wyświetla dziwnego autora tematu w postaci daty...?...?

Załączniki

• diy_problem.JPG
    diy_problem.JPG
    86.2 KB · Wyświetleń: 0
Nie chodzi mi o wszystkie moje posty tylko watki w których brałęm udział a w których co.s się działo od mojej ostatniej wizyty... otwierajac forum klikajac "co nowego" owiera mi sie lista watkow w ktorych pojawily sie nowe posty, ale skad ja mam pamietac teraz w ktorym z tych watkow uczestniczyłem... masakra.

Już o tym pisałem http://diyaudio.eu/showthread.php/15038-Zmiana-mechanizmu-forum?p=246760&viewfull=1#post246760
I nadal nie dostałem odpowiedzi.
Chodzi o to by wyświetlić tematy tak jak tu http://diyaudio.eu/search.php?searchid=4888 ale tylko te z zielonymi strzałkami, czyli te w których brało się udział.
Krótko jest to możliwe czy nie?
Tak z biegu nie potrafię powiedzieć... trzeba "pomęczyć" wyszukiwarkę. Domyślam się, że jest to możliwe i postaram się znaleźć rozwiązanie.

W "szukajce" wyświetla dziwnego autora tematu w postaci daty...?...?
Eee tam daty... przecie jak wół w załączniku widać napis: "Ostatni post/autor", a zatem logiczne, że po dwukropku jest najpierw data "ostatniego postu", a potem "autor", prawda ?

Nie chodzi mi o wszystkie moje posty tylko watki w których brałęm udział a w których co.s się działo od mojej ostatniej wizyty... otwierajac forum klikajac "co nowego" owiera mi sie lista watkow w ktorych pojawily sie nowe posty, ale skad ja mam pamietac teraz w ktorym z tych watkow uczestniczyłem... masakra.
Ano stąd, że jak uczestniczyłeś w jakimś wątku, to jest on oznaczony dodatkowo zieloną strzałką.

pegelmesser caly czas komentujesz problemy z nowym "silnikiem" i sprawy z nim zwiazane a nie zauwazyles takiej prostej rzeczy. Chyba czepiasz sie tylko po to, zeby cokolwiec napisac. Takie mam wrazenie.

Po to ten temat zeby zglaszac probolemy z nowym forum, nie starym...
Ogolnie masakra, bardzo mala przejrzystosc.

nie wiem czy ktos z Was to zauwazyl ale narobilo sie mnostwo stron w tematach ktore mialy ich wczesniej o 1/3 mniej ;-)

nie dalo by sie zwiekszyc ilosci postow na stronie do co najmniej 15? troche uciazliwe jest przewijanie sie miedzy tyloma stronami jak sie czegos szuka, a nawet jak sie po prostu czyta nowe posty

Wskazówka
Ustaw sobie w edycji swojego profilu (Zaawansowane ustawienia) większą liczbę postów na stronę i po problemie ;)

Pewnie, że jest irytująca, bo taka ma być. Zapobiega niepotrzebnym, krótkim postom w stylu "thx" - w podziękowaniu można dodać komuś punkt reputacji zamiast pisać trzyliterowego posta.

Albo przeszkadza w napisaniu krótkiej rzeczowej odpowiedzi, w postaci symbolu czy modelu układu scalonego, trana czy czegoś tam jeszcze. Ostatnio musiałem właśnie odpowiadać całym zdaniem :)

Wydaje mi sie ze czerwony napis "autor tego watku" jest zbyt krzykliwy.. wyglada jak ostrzezenie albo cos w tym stylu ? Moze bardziej stonowany zielony, niebieski?

Powrót