Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
| ![]() |
Obenie nie ma ograniczeń jeśli chodzi o rozmiar zdjęcia, ponieważ mechanizm sam generuje miniatury. Dodatkowo (testowo) uruchomiłem funkcję automatycznego zmniejszenia zdjęcia linkowanego z możliwością powiększenia zdjęcia do pełnego rozmiaru jednym kliknięciem - zobaczymy jak się ta wtyczka będzie sprawować. W obsłudze imageshack'a widzę ułatwienie dla tych, co wykorzystują swoje grafiki w kilku miejscach i wolą przechowywać je na imageshack'u niż uploadować na każdy serwis osobno... testowo uruchomię tego moda za kilkanaście minut - jeśli nie spotka się on z aprobatą, to go wyłączę.Niegłupi pomysł z tym uploadem. Jeśli na serwerze forum nadal jest ograniczenie rozmiaru zdjęcia to taka funkcja będzie według mnie bardzo przydatna.
Kilka razy zlapałem się na tym, że po zamknięciu popupa z informacją o nowej wiadomości zapominałem sprawdzić któż tam do mnie napisał (szczególnie gdy czytałem długi wątek), a zatem coś musiałem z tym zrobić. Obecny system powiadomień "nie da spokoju" do czasu oznaczenia wiadomości jako przeczytanych. Cieszę się, że ten mod spotkał się z aprobatąFajny pomysł z wyskakującym oknem informującym o nieprzeczytanych wiadomościach. Za to duży plus.
Została dodana możliwość wysyłania grafik na serwery imageshack.us bezpośrednio z panelu nowego wątku i zaawansowanej edycji postu | ![]() |
Udostępniony został katalog linków serwisu DIYaudio -> Linkownia | ![]() |
Jak to nie ma ?Q a dlaczego podczas pisania posta poprzez "szybka odpowiedz" posiadam edycje txt. w postaci pogrubienia czcionki lub np. podkreślenia tekstu itp. czego nie ma gdy chcę napisać post w "zaawansowanej edycji" ?
Krótko mówiąc "zaawansowana edycja" nie jest zawansowaną
BTW: brak też emotek....
Wejdź w Operacje -> Edytuj Swój profil -> Zaawansowane ustawienia, Po prawej stronie na samym dole jest ramka "Pozostałe opcje" -> sprawdź czy interfejs edytora postów masz zaznaczone "Zaawansowany edytor WYSIWYG" | ![]() |
Trochę się pospieszyłem :/... W sumie to pojawiła się edycja txt., emotki i inne, ale nie działa. Jest, ale klikanie nań nic nie daje - np. gdy klikam aby pogrubiło zaznaczony przeze mnie tekst to nic się nie dzieje :/ PS: To tylko u mnie tak... ?
Zgłoszenie: ChatBox nie funguje... Loading... Loading... i nic
- dodany został mechanizm cytowania selektywnego. Wystarczy zaznaczyć w poście tekst, który chcemy zacytować, a przy zaznaczeniu pojawi się okienko cytowania selektywnego - serwis już funkcjonuje pod domeną diyaudio.pl | ![]() |