• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

• Autor wątku Autor wątku Q
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Nowy wygląd i ogólnie funkcjonalnośc forum bardzo mi się podoba. Jedyne co bym zmienił to wygląd strony głównej, tak, by sprawiała wrażenie bardziej horyzontalnej niż pionowej. I tekst
Witamy w serwisie poświęconym zagadnieniom elektroakustyki i elektroniki. Jeśli chcesz sam zbudować swoje nagłośnienie to ten serwis jest właśnie dla Ciebie. Zapraszamy do lektury artykułów, a jeśli będziesz miał jakieś pytania, odwiedź nasze forum dyskusyjne. Pamiętaj jednak ! Zanim zadasz jakiekolwiek pytanie na forum użyj opcji "Szukaj" !
mógłby miec inną czcionke. Powinien on witać w serwisie, a nie sprawiac wrazenia krótkiej notatki.

Logo i górny panel (forum, pobieralnia, blogi, etc) są świetne.

klikasz 2 razy na ikonce tematu i staje się "przeczytany". Możesz też wejść na dany dział (np Akustyka) i w opcjach w menu wybierasz --->Narzędzia forum ---> Zaznacz jako przeczytany - i wtedy cały dział masz jako "przeczytany".

w dalszym ciagu nie ma mozliwosci "swoje posty od ostaniej wizyty". czyli watki w ktorych cos sie rusyzlo od ostaniej wizyty a w ktorych uczestniczyłem...

samych "swoich" watkow nie ma...
Klikasz na "co nowego" i tematy z zielona strzalka sa twoje...

Ale pokazuje jako liste postów a nie watkow... albo jak juz watki to tlyko te rozpoczete przeze mnie... masakra

klikasz 2 razy na ikonce tematu i staje się "przeczytany". Możesz też wejść na dany dział (np Akustyka) i w opcjach w menu wybierasz --->Narzędzia forum ---> Zaznacz jako przeczytany - i wtedy cały dział masz jako "przeczytany".
Dwukrotne kliknięcie na ikonce forum także działa i oznacza wskazany dział forum jako przeczytany - nie trzeba grzebać w menu tak jak to opisałeś ;)

w dalszym ciagu nie ma mozliwosci "swoje posty od ostaniej wizyty". czyli watki w ktorych cos sie rusyzlo od ostaniej wizyty a w ktorych uczestniczyłem...
LITOŚCI !!! Czy jesteś aż tak ograniczony, że nie potrafisz nauczyć się dwóch prostych rozwiązań Twojego rzekomego problemu ?:
1. kliknąć w link "co nowego" i dostrzec tematy z zieloną strzałką oznaczającą, że w tym temacie pisałeś
2. kliknąć w link "Tu pisałeś" i dostrzec pokolorowane ikonki, które oznaczają, że w tym wątku pojawiły się nowe posty
Czy to przerasta Twoje zdolności pojmowania ?

Tak... masakra... bo szukasz problemów zamiast szukać rozwiązań problemów.

Witamy w serwisie poświęconym zagadnieniom elektroakustyki i elektroniki. Jeśli chcesz sam zbudować swoje nagłośnienie to ten serwis jest właśnie dla Ciebie. Zapraszamy do lektury artykułów, a jeśli będziesz miał jakieś pytania, odwiedź nasze forum dyskusyjne. Pamiętaj jednak ! Zanim zadasz jakiekolwiek pytanie na forum użyj opcji "Szukaj" !
A da się zrobić wyjustowanie? ;]

Q no, no, nie przestajesz nas zaskakiwać. "Ładnie rośnie to ciasto które pieczesz..." ;P Co wejdę na diyaudio.pl to coś nowego. Na początku nie mogłem się przyzwyczaić, a teraz jest b.dobrze a i coraz lepiej... Brawa dla Administracji ! :thumbsup:

Q, nie wiem czy to celowo, ale nie widać napisu wyszukiwanie zaawansowane pod normalnym paskiem wyszukiwania - jest biały i zlewa się z tłem.

Wydaje mi się, że jest za nisko - powinien być na wysokości lupy.

Swoją drogą też zaczyna mi sie forum podobać :)

Przeglądarka to najnowszy Firefox 3.6.13, a wygląda to tak - dałem zaznaczenie na napisie, domyślne jest biały.

Dodatkowo nie wiem także czy celowo, ale w arcie Yoshiego brak wartości elementów użytych do budowy ;)

Quester zmień logo! Ten szary kolor wygląda ohydnie, a poza tym nie widać podpisu pod logiem...

Nie wiem dlaczego, ale w artykule Yoshi`ego nie wyświetlają się zdjęcia(miniaturki) tylko odnośnik do imageshack. Chyba, że tak ma być...

wojak737, no właśnie u mnie jest podobnie. Przeglądarka to jakaś najnowsza Opera.

Powrót