Ale w granacie wszystko by się zlewało a tak jest trochę weselej.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a przez to nie pomyślałem o niedomaganiach na mniejszych rozdzielczościach.
Możesz jaśniej ?Allignowanie, jesszcze raz allngnowanie.
pegelmesser, następnym razem zanim będziesz chciał zabłysnąć sprawdź poprawną pisownię tego atrybutu.Allignowanie, jesszcze raz allngnowanie.
Teraz to się na 800x600 zmieści.P.S. Jak tam Panowie teraz wygląda górna belka w rozdziałce 1024pix w poziomie ?
Pobrany bezpośrednio z logo... po prostu.Jaki pierwotnie miał być kolor dodatkowy, złoty czy pomarańczowy?
OK. "Wzmocnię" ten cień przy okazjiJestem jednak za tym żeby cień pod logo był lepiej widoczny (o ile się da, ale chyba się da...)
Dzięki za słowa uznania i dostrzeżenie wysiłków Yoshi'ego i moich !Ale widzę że to wszystko o czym tu teraz piszemy to już tylko kosmetyka, więc muszę przyznać że kawał dobrej roboty został odwalony
Mam wrazenie ze "blogi" w pasku gornym ma wiekszy odstep od separatora, ale to tylko detal.
Taki też miał być z założenia. Chodziło o to by "wypchnąć" na pierwszy plan logo serwisu.rozebrany głośnik obok też jest mało czytelny
PudłoNiech zgadne miesznie warstw metodą Luminosity..
Punkt za spostrzegawczośćMam wrazenie ze "blogi" w pasku gornym ma wiekszy odstep od separatora, ale to tylko detal.
Przy tak drastycznym zmniejszeniu nic byś z tego paska nie odczytał - i tak ikona symbolizująca stary/nowy post jest w mojej opinii ekstremalnie mała i słabo dostrzegalna. Tu raczej grzebać nie będę.Ja bym zmniejszyl szerokosc paska z data i numerem postu postu o polowe
Nie jest to takie proste - pomyśl co by było gdyby User miał więcej odznaczeń... np. 4Znaczek donatora moglby sie znalezc kolo nicku i juz linijka krocej
A coś jest źle ? IMO aktywny tab (bo chyba o to Ci chodzi) jest idealnie czytelny ponieważ font jest przekolorowany, a tło znacznie jaśniejsze - dzięki temu separacja wizualna aktywnego taba jest bardzo dobra.Q, zmniejsz przeźroczystość warstwy cienia w aktywnym linku i będzie dobrze
Póki masz warstwę pod grafiką to żaden (ona stanowi tło) - wywal tą niebieską warstwę, ściągnij layer 2 na sam dół i wtedy zabłyśnij ![]() | ![]() |
Kupiłeś netbooka to teraz męcz się z tym badziewiem :lol: A poważnie: postaram się coś zaradzić.Dużo osób ostatnio przegląda internet na netbookach 10" ... W tym czasami i ja. Np teraz
A coś jest źle ? IMO aktywny tab (bo chyba o to Ci chodzi) jest idealnie czytelny ponieważ font jest przekolorowany, a tło znacznie jaśniejsze - dzięki temu separacja wizualna aktywnego taba jest bardzo dobra.
Dużo osób ostatnio przegląda internet na netbookach 10" ... W tym czasami i ja. Np teraz
wtedy tylko pomniejszysz czcionkę submenu, a reszta pozostanie bez zmian. Służę pomocą na PW..navtabs li.selected li a, .navbar_advanced_search li a {
font: 10px !important;
}