• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

• Autor wątku Autor wątku Q
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Faktycznie sprawa jest irytująca. I faktycznie naturalnym odruchem, tyle że wynikającym ze zwykłego przyzwyczajenia a nie złej woli jest to, że człowiek nie mogąc z czegoś skorzystać, coraz rzadziej będzie próbował. Mnie natomiast osłabia, gdy np. po napisaniu dość długiego postu, klikam "wyślij odpowiedź" i akurat się okazuje, że w trakcie pisania owego postu forum się znowu wysypało i całą wiadomość szlag trafił...No i bądź tu mądry i spróbuj ją z pamięci odtworzyć. Teraz za każdym razem przed zatwierdzeniem wiadomości zapisuję ją w obawie przed wiadomą sytuacją, ale ile tak można...

Mnie też zaczyna to irytować bo wtedy kiedy akurat mam czas na poczytanie forum to nie działa.

ten komunikat to pewnie sciema nie ;)
Q mozesz mi oddac forum, wezme je pod swoje skrzydla ;-p

Niech ktoś w końcu coś zrobi z tym bo szału można dostać. Wiem że nie jestem "Donatorem",ale czy dołożenie się do składek coś pomoże? Dziś miałem cały dzień zblokowany z robotą gdyż odpowiedź jakiej potrzebowałem do dalszej pracy była właśnie na forum :mad:

Moze lepiej zalozmy nowe forum i zmigrujmy masowo na nowa lokalizacje, to z czasem samo padnie ;p

Bez przesady :) Z czasem problemy napewno z nikną. No i jak człowiek od 5ciu lat zagląda na to forum to już się przyzwyczaił trochę do niego :)

Bardzo proszę o dodanie mi możliwości umieszczania tematów w dziale " własne konstrukcje elek...." W tym momencie nie mam możliwości założenia nowego tematu, a chciałbym pochwalić się czymś :)

Nikt nie ma bo ktoś chyba przez przypadek zablokował możliwość pisania nowych tematów :D Ktoś, tzn. jakiś moderator/admin.

oj to chyba nie my
nie mamy takiej mozlowosci...

---------- Post dodany o 22:39 ---------- Poprzedni post o 22:35 ----------

na dole masz +napisz nowy temat
nie dziala?

Informacja
To ja dodam, że mam od jakiegoś czasu 10nowych postów na stronie a w ustawieniach wyraźnie zaznaczone, że ma ich pokazywać 50...

u mnie sie to tez zmienialo
wczesniej mialem wiecej

i nie mam szybkiej edycji posta
jak klikam edytuj to orazu przenosi mnie do zaawansowanej

Powrót