• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

• Autor wątku Autor wątku Q
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
pod shot boxem są zdjęcia z różnymi konstrukcjami,głośnikami itp. po kliknięciu w jedno ze zdjęć wyświetla mi się takie coś:

Załączniki

• 654.JPG
    654.JPG
    25.6 KB · Wyświetleń: 0
@marian, mozesz sprawdzic teraz? - dziwna sytuacja, sprawdzalem z normalnego usera i po kliknieciu we fote na glownej ona sie otwiera - ew. podeslij mi link do tego w co klikasz, pogrzebiemy dalej

Dostalismy ponad 300Mbit/s na skrypt z forum, bylem zmuszony powiadomic DC - hosta zostal przerutowany, zrobilem upgrade co widac - nie bylo wyjscia, styl poprawimy w locie.
Zglaszajcie bledy.

Jeżeli mogę zasugerować - od razu przy modyfikacji stylu wywal do dziadostwo z góry (integracja z facebookiem)

Jak chcę zacytować selektywnie, to wywala mnie na stronę główną...
Brakuje też opcji typu "oznacz jako przeczytane" po wejściu w nowe posty.

Ostatnia edycja:
- "oznacz wszystkie posty jako przeczytane"
- Powiadomienia (skrzynka odbiorcza ? coś nie trybi)

wiem wiem, skrypt byl dwa lata nie aktualizowany i style sie zmienily, musze robic go na nowo, ikonki etc etc.
musze przejsc przez wszystkie "pisane na kolanie" pluginy

bede to sukcesywnie poprawiac

-wyglad trzeba przywrocic do poprzedniego
-cytowanie selektywne wywala blad
-biale napisy
-facebook to chwilowa moda a diy bedzie wieczne :p

szukam dalej

bedziem robic, mysle ze lepiej dzialac na ty co jest i poprawiac w locie nie wylaczac forum, triche roboty mamy ale pozniej bedzie spokoj

powiadomienia o prywatnych wiadomosciach - maja wyskakiwac tak samo denerwujace okienka jak wczesniej!
bo tego na gorze mozna nie zauwazyc

---------- Post dodany o 09:52 ---------- Poprzedni post o 09:34 ----------

nie moge edytowac nazwy tematu bo na okienko z tytulem nachodza inne przyciski :/

tak, to styl - jeszcze go nie odswiezylem bo musze z tym pogrzebac, najwyzej kolorki sie na nowo ustawi - walcze ;)

---------- Post dodany o 10:00 ---------- Poprzedni post o 09:54 ----------

to $bbuserinfo[username] przy logowaniu czy w innych miejscach to brak nowego polskiego pliku jezykowego, niestety na vbhelp rejestracja jest zwalona i czekam na akt. konta ;)

- navbar wrocil na gore, zakladanie nowego topicu / odpowiedz juz bedzie ok - "zaznacz jako przeczytane rowniez"
- musialem wyegenerowac nowy styl gdyz w starym bylo naje#$$% jak na stole u duroczoka, postaram sie kolorki przywrocic (ten zolty)
- boczny side bar masz juz Pawel

najblizsze TODO:
- quote seelektywne
- aktualzacja jezyka zeby nie bylo brakow w postaci $bbuserinfo[username]

Powrót