Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
@marian, mozesz sprawdzic teraz? - dziwna sytuacja, sprawdzalem z normalnego usera i po kliknieciu we fote na glownej ona sie otwiera - ew. podeslij mi link do tego w co klikasz, pogrzebiemy dalej
Dostalismy ponad 300Mbit/s na skrypt z forum, bylem zmuszony powiadomic DC - hosta zostal przerutowany, zrobilem upgrade co widac - nie bylo wyjscia, styl poprawimy w locie.
Zglaszajcie bledy.
wiem wiem, skrypt byl dwa lata nie aktualizowany i style sie zmienily, musze robic go na nowo, ikonki etc etc.
musze przejsc przez wszystkie "pisane na kolanie" pluginy
tak, to styl - jeszcze go nie odswiezylem bo musze z tym pogrzebac, najwyzej kolorki sie na nowo ustawi - walcze
---------- Post dodany o 10:00 ---------- Poprzedni post o 09:54 ----------
to $bbuserinfo[username] przy logowaniu czy w innych miejscach to brak nowego polskiego pliku jezykowego, niestety na vbhelp rejestracja jest zwalona i czekam na akt. konta
- navbar wrocil na gore, zakladanie nowego topicu / odpowiedz juz bedzie ok - "zaznacz jako przeczytane rowniez"
- musialem wyegenerowac nowy styl gdyz w starym bylo naje#$$% jak na stole u duroczoka, postaram sie kolorki przywrocic (ten zolty)
- boczny side bar masz juz Pawel
najblizsze TODO:
- quote seelektywne
- aktualzacja jezyka zeby nie bylo brakow w postaci $bbuserinfo[username]
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.