• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

• Autor wątku Autor wątku Q
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Na prywatnym kompie nie ma sprawy ale akurat większość czasu używam służbowego laptopa a tu dział IT dobrze postarał się niestety i nie da rady...

Ciekawi mnie błąd który mi wyskakuje...

Wiadomość
Your submission could not be processed because a security token was invalid.

If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.

Oraz po kliknięciu w "oznacz fora jako przeczytane" wywala do strony głównej pokazując nadal xx wiadomości nie przeczytanych ;/ czy to u mnie wina ??

Wyloguj sie i zobacz czy czasem nie jestes widoczny na liscie userow .... tak czy siak, zrob clear cookie i restart browsera.

Jak na ten moment pomogło. Po wylogowaniu nie ma mnie na liście cookies poszły, i teraz działa ;) podziękował..

Witam
Od jakiegoś czasu zauważyłem ze mój licznik postów wisi na 49, myślałem ze to tylko początkowy błąd w skrypcie ale od paru miesięcy zawiesił się na tej liczbie i dziękuje.

Nie na temat...
Sorry za offtop ale, może ktoś zaawansowany pomoże mi z moim problemem. Używam głownie Opery do przeglądania stron, ale bez względu czy użyję IE, Chroma, Mozilli itd po wejściu na stronę bez względu z jakiego kompa, telefonu itp zawsze wyświetla mi coś takiego na polecanej przez wszystkich stronie:

w8a014z3qjutx3d1wr72_1386867005.jpg

Czy to wina routera (mam wgrane tomato/może wystarczy zaznaczyć jakąś opcję), dostawcy internetowego czy coś innego? Nigdzie nie mogę znaleźć rozwiązania...

Informacja
- Yoshi -> moderator
- csbiczek -> user
Z automatu Pawel S. staje sie admistratorem merytorycznym oraz wlascicielem serwisu.
tomekk_ zostaje administratorem technicznym.

Przecztałem o zmiana odnosnie dodawania zdjęć. Chce wrzucić zdjęcia do tematu budowania na ekranie i po wrzuceniu kodu do miniaturek nie wyświetla zdjęc w poście.

Powrót