• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

• Autor wątku Autor wątku Q
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
W wersji 4.1.x robila to nieoficjalna wtyczka, po upgradzie do wersji 4.2 wtyczka ta z automatu zostala wylaczona (nie jest kompatybilna) gdyz teraz dopisali ta funkcjonalnosc do vB (juz wbudowana funkcja) ktora sie nieco rozni w dzialaniu.
Przykladowo administratorom posty nigdy sie nie lacza, zawsze bedzie jeden pod drugim ;)

A lukaszowi nie zlaczyly sie posty poniewaz bylo wiecej niz 5 minut odstepu (tak zakladam) pomiedzy postami, ustawilem to teraz na 60 minut - tak wiec napisania postow jeden pod drugim w tym czasie winno spowodowac ich polaczenie.

Ostatnia edycja:
Tomku, w poprzedniej wersji był inteligentniejszy separator połączonych postów - wstawiał czas. To tylko pół linijki kodu :)

Wtedy można wydłużyć czas łączenia, bo i tak widać kiedy powstały połączone posty.

Ten z vB nie wstawia, trzeba recznie zmodyfikowac plik vB co potem powoduje mi niezgodnosc przy upgradzie i musze pamietac o tym ;)
On teraz bodajze timestamp posta zmienia, tak wiec widac kiedy jest zmiana - przynajmniej tak wynika z doc.

Ostatnia edycja:
"If yes, the timestamp of a doublepost will be updated, otherwise it will remain as the original time."

Myślę, że powinna być możliwość zmiany danych wysyłki w grupowych zamówieniach przez organizatora - mam kilka osób, które nie wpisały adresu, a jeszcze inne pisały mi o innym adresie wysyłki niż ten co jest wpisany na liście.

Mieszane uczucia. Zamykanie wlasnie zostalo po to zrobione zeby nic juz nie dalo sie zmienic przez usera - aaa zamawiajacy nie ma mozliwosci wpisania danych gdyz byc moze user nie chce aby w bazie diyaudio byly jego dane ;)
Chyba przezyjemy co?

No tak, ponieważ jak wysyła PW z adresem (nowym, z powodu braku na liście - pół biedy, a co innego zmienionym, względem tego co jest zapisane na liście) to nie zostają one w bazie danych.

Zgadzam się jednak z tym, że sam użytkownik po zamknięciu listy, nie powinien móc nic edytować (i tak powinno być, co innego zamawiający).

Ostatnia edycja:
Tomek nie można dodawać zdjęć gdy się tworzy nowy temat. Nie ma opcji:
"Chcesz dodać obrazki do tej wiadomości? Jeśli tak to zapraszamy tutaj: KLIK "

Zdjecia zawsze mozna dodac, wystarczy kliknac w uploader obrazkow na belce albo wejsc w nowej zakladce na https://diyaudio.pl/i/

Tak czy siak postaram sie to tam dorzucic, zeby bylo jak wsżedzie.

Powrót