Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
W wersji 4.1.x robila to nieoficjalna wtyczka, po upgradzie do wersji 4.2 wtyczka ta z automatu zostala wylaczona (nie jest kompatybilna) gdyz teraz dopisali ta funkcjonalnosc do vB (juz wbudowana funkcja) ktora sie nieco rozni w dzialaniu.
Przykladowo administratorom posty nigdy sie nie lacza, zawsze bedzie jeden pod drugim
A lukaszowi nie zlaczyly sie posty poniewaz bylo wiecej niz 5 minut odstepu (tak zakladam) pomiedzy postami, ustawilem to teraz na 60 minut - tak wiec napisania postow jeden pod drugim w tym czasie winno spowodowac ich polaczenie.
Ten z vB nie wstawia, trzeba recznie zmodyfikowac plik vB co potem powoduje mi niezgodnosc przy upgradzie i musze pamietac o tym
On teraz bodajze timestamp posta zmienia, tak wiec widac kiedy jest zmiana - przynajmniej tak wynika z doc.
Myślę, że powinna być możliwość zmiany danych wysyłki w grupowych zamówieniach przez organizatora - mam kilka osób, które nie wpisały adresu, a jeszcze inne pisały mi o innym adresie wysyłki niż ten co jest wpisany na liście.
Mieszane uczucia. Zamykanie wlasnie zostalo po to zrobione zeby nic juz nie dalo sie zmienic przez usera - aaa zamawiajacy nie ma mozliwosci wpisania danych gdyz byc moze user nie chce aby w bazie diyaudio byly jego dane
Chyba przezyjemy co?
No tak, ponieważ jak wysyła PW z adresem (nowym, z powodu braku na liście - pół biedy, a co innego zmienionym, względem tego co jest zapisane na liście) to nie zostają one w bazie danych.
Zgadzam się jednak z tym, że sam użytkownik po zamknięciu listy, nie powinien móc nic edytować (i tak powinno być, co innego zamawiający).
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.