• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Mechanizm forum, błędy, propozycje zmian itp.

• Autor wątku Autor wątku Q
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
np ja, Malikowy, Tanner, Marian i jeszcze parę osób by się znalazło, szukałem w ustawieniach ale nic o emailu nie znalazłem.

krojo, zobacz czy teraz możesz mi wysłać maila

jeśli tak to wchodzisz w ustawienia, zakładka Moje konto -> Ogólne ustawienia -> Przysyłanie informacji i powiadomień -> Otrzymywanie e-maili:

ja normalnie mam zaznaczone tylko admini i z listy kontaktów, teraz zaznaczyłem "od pozostałych użytkowników", jak potwierdzisz to znowu to zmienię jak było bo nie po to jest wiadomość prywatna żeby mi skrzynkę zaśmiecać

Tomekk_ i szastal pewnie mają zaznaczone, że mogą odbierać maile od użytkowników

Ostatnia edycja:
Mam mały problem, jak kliknę pod postem "Dzięki" to mi wywala :

"gavron04 nie masz dostępu do tej strony. Prawdopodobne powody to:

Twoje konto nie ma wystarczających uprawnień, aby przeglądać tę stronę,

Próbujesz edytować cudzą wiadomość lub wykonywać jakiekolwiek inne akcje administracyjne,

Twoje konto nie zostało w pełni aktywowane lub jest wyłączone przez administratora,"

Od dzisiaj

- - - - - aktualizacja - - - - -

Sprawdziłem na telefonie - jest ok. Może ciasteczka trzeba wyczyścić na laptopie.

Przypominam ze z niedzieli na poniedzialek forum bedzie na dluzej niedostepne. Podnosze patch level i mam z tym troche 'drutowania'.
Tak wiec, nie panikowac ;)

Chyba koniec, jakby co - zglaszac bledy, staralem sie do drutowac reszte - moze nie zapomnialem ;)

Czy tylko u mnie moderatorzy stracili swoją zieleń? :)

Ostatnia edycja:
U mnie to samo, ale jak się wejdzie na profil to już jest na zielono.

W wątkach i w profilu jesteś na zielono, zaś na "głównej" na czarno.

Bez paniki, wszystko pod kontrola ;-)
Kolorkow w indeksach nie ma w podstawowym vB, to byla wtyczka, ktora bruzdzila po upgradzie.
Tak wiec recznie ja wywalilem i tyle, nie ma nad czym ubolewac - byla zrabana, musialem style drutowac recznie zeby smigalo domyslnie.

No dobra, cos wygrzebie jak was to boli ;p

Macie.

Witam, mam pytanie. Od około tygodnia nie dostaję powiadomień na GG, że ktoś do mnie napisał na PW lub pojawiła się nowa odpowiedź w śledzonym temacie. Coś z forum czy u mnie z gg?

Powrót