klikasz USTAWIENIA i tam ci pokazuje nowe posty w tematach w ktorych sie wypowiadales 

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ale czemu w USTAWIENIACH? Tam wchodze raz na rok zeby cos zmienic i koniec.klikasz USTAWIENIA i tam ci pokazuje nowe posty w tematach w ktorych sie wypowiadales![]()
Na pasku menu rozwijane "Twoje wątki lub posty"
Dodano subforum Projekty-elektronika w dziale WŁASNE konstrukcje elektroakustyczne. | ![]() |
nie do nas takie pytanie - to autorzy mechanizmu forum o tym zadecydowaliAle czemu w USTAWIENIACH?
tak to jest jak sie nie czyta wszystkiego...I czemu nazywa sie to subskrybowane tematy czy watki? Ja nic nie subskrybowałem...
Nie wszytko, inaczej nie powstałby ten watekGeneralnie wszystko tutaj działa bez problemów
Po prostu sie przyzwyczaili.dla większości userów obsługa forum i dostępne możliwości konfigurowania nie stanowią problemu.
A powinno.Tutaj po prostu nie wyświetla i już
hodzi o to ze jak wchodze sobie na forum to klikam i widze od razu co nowego sie działo w tematach w których pisałem anie ma mi pokazywac moich awtkow czy postów jeden pod drugim z róznych tematów.
I jak mam 1000 to musze te kilka moich wyszukiwac jak igłe w stgu siana.Wchodzisz w "Co nowego" albo "Nieprzeczytanych postów: XX" i przy każdym temacie w którym coś pisałeś masz zieloną strzałeczkę.
taki pomysl byl juz lata temu i pojawial sie nie raz...A ja mam propozycje nastepujaca. Moze ozywic FAQ, ktore jest komplenie gole?