Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Prawdopodobnie Granat audio.Tak zapytam do kogo wysyłasz?
Prawdopodobnie Granat audio.
Też mi się jeszcze zejdzie z tym, niedlugo świętaPodeślij rezultaty bom ciekaw tej wysokotonówki . Zanim ja ją przemierzę to jeszcze trochę minie
Nie wiem jak to zjawisko się ujawnia i czy daje się odczuć, wspominał mi o tym QidinAD ale nie uwzględniłem tego a szkoda... Przy kolejnej konstrukcji postaram się to poprawić.Szkoda że nie zrobiłeś jej lekko do boku żeby zniwelować dyfrakcję...
Niestety mam tylko schemat elementów zwrotnicy, pomiar nie zapisany. Udało mi się tylko dowiedzieć, że strojenie 50hz podział w okolicach 2khz. Na wysokie tony jest jedna pułapka zmniejszająca jakiś zakres podbicia. W sumie mam jakiś niedosyt...Masz pomiar?
Podeślij rezultaty bom ciekaw tej wysokotonówki
Nie ma klawiszowania, w lato robiłem stx wkręty, klej tak samo 2 rodzaje szpachli i do tej pory też nie pojawiło się.widać Ci klawisz ?
Ja mam tak samoniewiem jak Ty ale ja tak mam ,że choć niewiem jakby mi się podobało to i tak zaraz chce coś zmieniać i uczyć się rzeźbienia dalej ) i słuchać więcej ,porównywać itp... ,to choroba jakaś chyba nie sklasyfikowana...
Muszę popracować jeszcze jak uniknąć klawiszu, mimo hdfu i równania frezarka ,wyszedł mi :/ szpachla dużo szpachli ..![]()