• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Moderatorzy - propozycje

• Autor wątku Autor wątku mIKI
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

Moderatorzy - propozycje

• Magik

Głosów: 0 0.0%
  • takero

• mIKI

• mkul

• Tas

• esh0

• aryan

• LukaszN

• kad

• eXe

• StuffX

• dalex1

• michone

• Łącznie głosujących
    0
Status
Ten wątek został zamknięty.
Przyklejam temat, żeby nie ginął w tłumie.
Dobrze by było gdyby osoby typowane pisały tu czy się zgadzaja na objęcie funkcji Moderatora czy nie.

dj_zibi napisał:
Łukasz N rozumiem że z tasiorem to jaja sobie robiłeś?
Nie, mówie serio :P Co prawda brak mu troche ogłady i dojrzałości, ale sporo tu spedza czasu nawet bardzo dużo, czesto i gesto pomaga młodym, a sprzatać chyba tez umie :P

Spox Jak każdy to każdy to może dajmy moderke Każdemu a co każdy może pomagać. Z Dwojga złego to ja juz wole Takero, mimo wszystkiego:)

dj_zibi, tak patrzę, że jeszcze nikt Cię nie wytypował!
Więc typuję również dj_zibi! Aktualna lista:

umberto
takero
coolombo
mIKI
mkul
Tas
esh0
aryan
LukaszN
dj_zibi
eXe
StuffX
dalex1

Trochę sporo :mrgreen:

Takero, Umberto, Tasiorgowniarz ale baaaardzo duzo czasu tutaj spedza wiec jestem za nim :wink:
chetnie bym rownierz widzial michone w CA

eh, kurczaczek, widać że nie jestem brany po uwagę.. nom trudno.. Ale to nic, moze bez kitu jestem za " świeżak"...

Żeby nie przedłużać sprawy sporządziłem małą ankietę.
Jeśli ktoś nie zgadza się na to by zostać Moderatorem proszę o wpisaniu tu stosownej informacji.
Głosujemy maksimum na 3 osoby. Wyłaniamy pięciu nowych moderatorów, z których każdy dostanie Moderkę na maksimum dwóch działach forum. Znając wybrane osoby określimy z nowymi Moderatorami, którymi działami się zajmą.
Czas głosowania: 7 dni

ja mam taka uwage, ze na moderow powinny startowac osoby ktore minimum pol roku sa na forum, i glosowac tez powinny osoby ktore sa pol roku na forum.

nie moze byc tak, ze ktos jest 2 miesiace na forum i juz moze byc adminem. staz napewno w jakis sposob sie przeklada na to komu faktycznie zalezy.

uwazam takze ze kad nie powinien na modera startowac z racji jego zachowania. osoba modera powinna swiecic przykladem a nie rzucac haslami typu "sam jestes z dupy wziety"

djrobo, nie sposób się nie zgodzić. fakt że ktoś może tez założyć 10 nowych kont i podbijać wyniki... te pół roku jest dobrym ograniczeniem.
no ale zobaczymy, ważne że coś się dzieje (pozytywnego)

djrobo nie dygaj i tak pewnie nie będę, nikt nie zagłosuje przecież na mnie...
z resztą zawsze mogę zostać w dziale OffTop,
a to że wyciąłeś sobie zdanie z kontekstu, to już inna sprawa, ale nie o tym mowa..
a dlaczego, akurat pół roku ?? bo ty tyle masz ??
a jak ktoś ma ambicje i ma do tego pojecie.. to już dyskwalifikacja, jakoś na AM dostali co niektórzy moda choć byli mniej niż pół roku i sprawują się dobrze..

według mnie jak ktoś ma do tego pojecie,przede wszystkim ma chęci i sam się oferuje to nie rozumiem dlaczego akurat go tej szansy pozbawiacie,
fakt morze MOD powinien mieć większy zasób wiedzy niż Świeżak ( ale sprzątać każdy umie)..

hehe:P bo bez przesady, a kad... to zdanie skierowałeś do mnie i chyba kontekst jest dobry....

eehhh widzę że nie mam tak czy siak szans.. trudno..

UWAGI MODERATORA
Mimo że to OT to jednak temat jest dość poważny,proszę o odrobinę powagi.Da radę?

umbi

to nie temat do dyskusji. Ankieta wszystko rozstrzygnie.
a jeśli chcesz sie przyczynić do rozwoju forum zawsze możesz rzucić ciekawymi pomysłami.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót