Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
bart210 napisał:Jeśli w ten sposób nie uszkodziłeś głośnika to wszystko będzie w porządku po podłączeniu głośnika przez zwrotnicę. Generalnie bez zwrotnicy wystarczy krótki sygnał, żeby głośnik wysokotonowy uległ uszkodzeniu.
zeby sprawdzic glosnik niskotonowy nie potrzebujesz zadnego kondensatora. wystarczy podlaczyc bezposrednio do wzmacniaczavolume301 napisał:Jaki kond zastosować do niskotonowego i skąd zawrzeć informacje o zwrotnicach i budowaniu kolumn,
lepiej zacznij od kopiowania gotowych projektow...volume301 napisał:zamierzam powoli robić kolejny projekt. Fakt jestem nowicjuszem i dopiero zacząłem się tym interesować, więc dlatego popełniam błędy.
w przypadku dobrze wykonanego frezuw MDFie nie sa one potrzebnefonograf napisał:nie widzialem w zestawie podzespolow uszczelek pod glosniki.masz wlozone ?
przyczyną tego moze byc to ze cos zle podlaczylesremo_1988 napisał:gdy poskładałem ją to głośnik SCX prawie w ogóle mi nie gra Co może być przyczynom ??
poniewaz ma grac w przeciwfazieremo_1988 napisał:I dlaczego na PJ jest odwrócony + z - ??
pegelmesser napisał:cenzura