Q
QidinAD
Guest
Kolumny idą na sell. Biorę się za kolejny projekt
. I tak długo wytrzymałem 

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A co to za marka?Potwierdzam że głośniki warte dystrybucji u nas. Na pewno bardziej opłacalne od SBA (przynajmniej mfc i nrx)
.
I robią niesamowita robotę. Jakością wykonania biją na głowę SBI przynajmniej coś innego
To że Xavian użył je w modelu Orfeo, który notabene kosztuje prawie 26 tyś o czymś świadczy.
To nie świadczy o ich jakości ![]() W firmowych kolumnach to dodatkowy plus (dla producenta) że użyte są głośniki mniej dostępne niż np. przytoczone Scany.
Wiesz, jakbyś dał np. Lusztiemu, Yoshiemu, Ravenowi czy Borysowi te głośniki aby się nimi pobawili, to z chęcią bym posłuchał co Oni o tych głośnikach myślą. Może i te głośniki są dobre, ale chyba zdajesz sobie sprawę że nie jesteście autorytetem na forum, a dopiero początkującymi, więc i mało wiarygodni jeśli chodzi o techniczne sprawy. Na początku zawsze jest efekt wow, zwłaszcza gdy nie mamy dostatecznej wiedzy... większość stałych bywalców na tym forum już to przerabiała. Bez urazy oczywiście ![]() | ![]() |
Z drugiej strony recenzje Orfeo są bardziej niż pozytywne . Kurcze bądźcie chłopaki otwarci
Jestem dumny z rangi początkującego dłubacza bo przynajmniej mam prawo się pomylić, dopytywać i testować. Ponad to nie jestem wypaczony audio voodoo, grającymi kablami zasilającymi, bezpiecznikami i innymi bzdetami, które nijak mają się do naukowego podejścia ![]() | ![]() |
No bo jakie nie muszą być te recenzje żeby się sprzedawało... Ja za 1/10 ceny bym ich nie kupił takie granie prezentują.Z drugiej strony recenzje Orfeo są bardziej niż pozytywne
No tutaj to przesadziłeś chyba trochę. Nie wiem co prawda jak grają oryginalne orfeo ale same głośniki sici są na pewno warte swojej ceny a nawet sporo więcej. Xavian musiał by naprawdę zepsuć zwrotnice żeby to tak źle grało jak ty piszesz.Ja za 1/10 ceny bym ich nie kupił takie granie prezentują