Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Mnie się udało zrobić kilka bardzo przyzwoicie grających kolumn, właśnie z wyciągniętych ze starych markowych pudeł. Pewnie, że to jakieś ryzyko i poświęcony czas na próby, ale zawsze można z niewielką stratą opchnąć z powrotem. A te technicsy akurat słuchałem i grają o dwie klasy lepiej niż te pierdziawki t10.paldo napisał:KAPRINT, co ty z tym wyciąganiem głosników?
]csbiczek napisał:za 200zł na przetworniki i zwroty zrobisz monitory na gdn 14scx i pj
tobster napisał:Tylko to nie są głośniki ekranowane.
Nie każdy ma potrzebę. Jako grafik długo czasu siedziałem na monitorze CRT (kineskop trinitron). TN odpadają. Dobry LCD kosztuje fortunę. | |
PJtke ekranowalem i wyszlo to bardzo dobrze. z GDNami jeszcze sie nie bawilem... moze warto zapytac w STXie czy tego nie zrobia?tobster napisał:Tylko to nie są głośniki ekranowane

Terson napisał:Monitory na pj+gdn będą za duże i pewnie będzie dudnić "w" takim biurku. Musi być coś na mniejszych przetwornikach.