Tutaj nie ma się z czego śmiać. Kolumny są naprawdę ładnie wykonane (przynajmniej tak wygląda na fotkach).tomasz6662 napisał:możecie się śmiać
Załóż temat we "Własnych konstrukcjach..."!
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tutaj nie ma się z czego śmiać. Kolumny są naprawdę ładnie wykonane (przynajmniej tak wygląda na fotkach).tomasz6662 napisał:możecie się śmiać
zmniejszenie optycznie frontu kolumn i nadanie interesujacego krztaltu - tylko tym sie kierowalem. a ze ma to rowniez swoje zalety wplywajace na dzwiek to juz tylko przypadektomasz6662 napisał:dopiero później wyczytałem, że zaokrąglenie czołowej ściany ma pewien ukryty cel
dobrze wykonane kolumny i zadowolony uzytkownik - to jest najwazniejszetomasz6662 napisał:W tym miejscu chciałem podziękować Pawłowi S. bez niego te kolumny by nie powstały - dzięki Paweł
beda za 2-3 tygodnie. czekaja na czesci z chinlega-m napisał:Pytałem o tego SK, ponieważ SCX jest obecnie niedostępny na stronie producenta.
od zera nie mozesz zaczynac bo niewiele wiesz. przygode z DIY zaczynasz od gotowych, sprawdzonych projektow.lega-m napisał:Mam jeszcze jedno pytanie. Który z tych dwóch głośników byś zastosował? Pytam, bo nie mam żadnego doświadczenia w konstruowaniu zestawów od zera. Dlatego właśnie wybrałem sprawdzony niedrogi projekt na forum.
lega-m napisał:Jak wpłynie na dźwięk zastosowanie kondensatorów MKS w zwrotnicy? Mam ich trochę. Tylko nie wiem czy warto je stosować.
jezeli nie zamierzasz frezowac to smialo kupuj tylko wior. jezeli frezujesz to przydaloby sie przynajmniej na fornt troche MDFumaq73 napisał:Nie przejmuj się MDF-em, zrobił się modny bo łatwiej się go obrabia ale zwykła płyta wiórowa meblowa ma lepsze właściwości tłumienia rezonansów