ale nie o to chodzi czy wyjdzie idealnie. chodzi o to ze frezy sie szybciej tepia i frezowana powierzchnia jest nie rowna itp
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.

do SK trzeba by dac zupelnie nowa zwrotnice. jak narazie mam jedynie z nowa kopolka STXa ktora nawet nie jest w sprzedazysuchythc napisał:zastosować GDN-14-100-8-SCX czy GDN-14-100-8-SK i czy trzeba będzie do tego zmienić zwrotnice??
nie kupisz tego w elektronikusuchythc napisał:co muszę kupić do zwrotnicy??bo jak dzisiaj bylem w elektroniku to zadawali mi milion pytań??
zaplaciles juz? dostales potwierdzenie zamowienia? bo jak nie to zamow jeszcze kondensatory 10uF - maja tanio (tylko MKT a nie elektrolitysuchythc napisał:już zamówiłem głośniki![]()
tak, dobrasuchythc napisał:20zl za 5 kawałków 40x280 forniru to chyba dobra cena??

jest za dlugi. nie bedzie wygladalo tak jak na zdjeciu. ale spasowac sie dasuchythc napisał:co znaczy ze nie bedzie pasowalo??
za duzy jest??nie da sie jakos przerobic??