Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ja się zgłosiłem zdaje siętwprzeniu artykulow posto opisow testow nikt nie napisal
jeśli sie nie zgadzasz z tym ze jest to obraźliwe wobec niektórych to może świadczyć tylko o tym jak bardzo jesteś stronniczy.wiele osob ktore tu napisaly wg mnie albo sa glupie
Bo forum przestało być elitą.ale fakt faktem że Łukasz to jedna z chyba kilku nielicznych osób które sa na tym forum które Robią a przynajmniej próbują, 99.999 % tylko pisze głupoty![]()
Budzik napisał:każdy narzeka a rawda jest taka że większosc forumowiczów to dupy a nie sam Igod
stary wyjadacze forum jak tatoturbo czy esho którzy o sobie już wspomnieli czy tez inni których niema sensu wymieniać, rozumieją istotę forum i sens istnienia dlatego podchodzą troche inaczej niż Nowi ( ci co sa tutaj 1-1,5 roku i krócej)
Szukają nowych serverów sami swoje fora bedą robic, jakis elektyrk powstałczy jak to sie zwało, beznadzieja, cos tam miało innego być, glupota.
Narzekacie na Admina i mówicie że was olewa i trzeba zmian ale nikt tych zmian niezrobił ... o przepraszam :] a co a Audiomanią ... nowi zapewne niewiedza jak i dlaczego powstała Audiomania... ano dlatego że kilka osób (waznych na diyaudio) zbulwersowanych sposobem prowadzenia całej strony postanowiło zrobić nową, lepszą stronę, i własnie odłamem diyaudio.pl jest audiomania.info. I tu apel to młdych gniwenych, niepodoba wam się diyaudio.pl chcecie nwoe forum ??? to zapraszamy na audiomanie, bez diyaudio napewno by niepowstała, i zamiast wybrzydzać, kupować servery, to czy nielepiej przerzucić sięna audiomanię ???
Gadanie jaki to J.S. straszny i was olewa, to olejcie jego, on jest zwykłym gościem a wy robicie z siebie ofiary, jak zwierzęta w cyrkowej klatce otwartej które w każdej chwili mogą zmienić miejsce ale siedzą na własnej dupie i narzekać tylko potrafią i nic więcej taka prawda !!!!! Admin ma was w tyłku bo on robi (olewa forum i was i ma do tego podstawy) a wy zamiast cos robić to gadacie i nic pozatym. Jak zaczniecie olewać audiomanię to napewno cossie tu zmieni a może sięskonczy jej aktywnosc i tyle na ten temat chyba że J.S wkoncu sie zmobilizuje.
Zachęcam do zmiań pozytywnych, a jakich, oczywiście jesli niechcecie stracić pokrewienstwa a diyaudio to bądźcie aktywnymi użytkownikami audiomani, tak Admin jest pierwsza klasa, obsługa teoretyczna od artykułów tak samo, krótka działalność a już widać postępy, ktos kto narzeka zostaje wysłuchany albo blokowany, niema olewki ze strony Admina, miód i malinki polane soczkiem truskawkowym jak ktos nielubi to bananowy też jest. I niemyślcie że to jest konkurejcja, wecz przeciwnie, Ktoś praktycznie bezinteresownie chciał przejąc pałeczkę po Igodzie z którym dogadaćsię niemożna dlatego postawił serwer, napracował się, warto było by chociażby przez jakis czas ocenić sprawnosc jednej i drugiej strony, sądzę że to porównanie śmietnika do supermarketu. Dodam że jak ktos ma ochote wyklinac i pisac bzdetne posty niech zostanie na audiomani z planami zakładania serwera, wielkich zmian, rewolucji.
Zamiast gadać i narzekać sami pokażcie że potraficie cośzmienić, jak admin olewa to też olewajcie, ."inne" forum jest .... ale uprzedzam że głąbów i kretynów tam nie potrzeba
PS. tekst apelowany nie do starych wyjadaczy diyaudio ale do świerzaków którzy niemają pojęcia jak diyaudio wyglądało kiedys a jak teraz i ogólnie niech przestaną pierniczyć a zaczną mysleć.
Q . nie bij mnie za tą propagandę .
ps2. lizanie dupska adminowi też nic niedaje widac znudziło mu się już to :]
faktem jest że wiele osó zostało na tym forum bo MOŻE sobie pogadac jak to robi większosc osób to ich dom do rozmów , zamiast rozmawiać róbcie , słowa nic nieznaczą , dosłownie NIC !!!!
ps 3. nieczepiajcie się że Admin wchodi na duaiostereo czy elektrode, ktoś mu zabroni ?? nie, dobrze robi, ja już dawno pocałowałem go w ciepły tyłek blee skoro chce być snobem niech będzie, nieznam go więc moge sądzic o nim co mi się podoba.
Reracjonował to was Budzik, staty wyjadacz diyaudio.pl który skończył z tym śmietnikiem jakiś czas temu, a ostatnio uaktywnił się żeby gnoić głupotę jaka jest mnożona na tym forum.![]()