• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

może konkurs ?;)

poza tym wystarczyło sie nie zobowiązywać do żadnego z terminów..
a tak.. to dojpa.
niedotrzymanie terminu jest i już nic tego nie zmieni.. żadne tam troszke tolerancji..

Uzytkownik, już to widze jak wszytscy przenoszą się na nowe forum. Podobnie było z audiofun i elektryk inicjatywa fajna na początku git a polem sory ale wszyscy olali. Co by nie bylo miał byc konkurs nie ma ale napewno bedzie. Nie ma co się gorączkować i skończcie pisanie tych postów w krtórych wciąż narzekacie. (temat diyaudio sucks już zamknięty)

Jak to mówi moja babcia "spoko i luz ziomki"

esh0 napisał:
A mial być eot...

TatoTurbo napisał:
Moze dla Igod'a rodzina praca jest wazniejsza

... i audiostereo.pl - luknij stronę wcześniej Tato na mój post...

wszystko widze - czytam ;) :)

jestes "stary trep" na tym forum ;) ...wiec dziwie sie, ze nie mozesz przymknac "lewego" oka na ten konkurs ! ...dla mnie to tak samo wazne bo i sponsor sie znalazl wiec pompa jest ;)

...wiec ze nie odpalilo ...powod musi byc!

powod jest :P igod olewa to forum.tu jest rj 45 a na audiostereo kable za miliony. taaa
wszedlem tam raz,i koles mial wiecej basu z jakichs szerokopasmowek ja miedzianym kablu niz zlotym.... z drugiej strony igod powinien zauwazyc ze skretka jest miedziana i jestesmy audiofile :P(pierwsza polowka powaznie,druga zart)

Ludzie ! Wyluzujcie trochę. Organizacja konkursu to nie pstryknięcie palcami ! Zawsze może coś pokrzyżować plany.
Przygotowania do konkursu rocznicowego audiomanii trwały ponad 4 tygodnie !!!

Quester, ale jeżeli ktoś ma czas pisać na innym forum (i tłumaczyć pomiary przy użyciu SW), to chyba ma czas wejść tutaj i napisać, że konkurs się opóźni, prawda?

termin jest... oficjalnie na stronie, konkursu nie. czemu js sie wczoraj logowal na audiostereo, a nic nie wspomnial o jakis opoznieniach czy cos ? prosta sprawa wystarczy dopisac : "konkurs odbedzie sie niebawem" a nie konkurs 06.01.2006, chyba ktos sie pomylil i wpisal 2006 zamiast 2007.

Quester, i właśnie mi od samego początku chodzi o brak informacji ze strony igoda, bo sam konkurs to mi... jak będzie to fajnie, z chęcią wezmę udział, ale jak nie to trudno - nic się przecież nie stanie ;)

O czym tu mówic wszyscy chca sie brać za pożadki ale po co jak samemu adminowi to wisi. Tak jak esh0 powiedział powinien przekazać to forum komus innemu komu by zalezało i zejśc ze sceny z podniesiną głową a tak to tylko negatywną opinie wyrabia sobie.

Quester masz racje ale w takim wypadku nie robi sie wszystkiego na ostatnia chwile tylko najpierw opracowuje sie pytania a potem ustala sie termin konkursu. Jak by sam admin był dostatecznie zainteresowany to i by konkurs ruszył na czas ale widocznie nie jest. A tak tylko wszyscy sie zawiedli, a Igod dalej sie pogrąza.

brak mi słów...
to wyraz igorancji dla Nas...
bo ok, rozumiem, nie miał czasu, coś wyskoczyło czy jak - nieważne,
ale pisze wtedy coś w stylu: "konkurs odbędzie się z opóźnieniem x dni z przyczyn ode mnie niezależnych" i wtedy jest looz...
ale takie podejście jest wg mnie niestosowne...

od 40 h nic nic ma zadnego info nawet nagatywnego...dobrze ze to nie allegro bo by byly negatywy

Powrót