Sound Wave napisał:ja moge od siebie zasponsorować jednego jig'a a moze jig + preamp jako nagrode co wy na to ?
A ja na to jak na lato :] dożuć jeszcze mikrofon bedzie całkiem wypas
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Sound Wave napisał:ja moge od siebie zasponsorować jednego jig'a a moze jig + preamp jako nagrode co wy na to ?
tylko boję się tego ża zaowocuje to tym że znów nagrody nie zostaną rozdane "nowym" czy jak Ich inaczej nazwać , tylko starym użytkownikom forum ,zresztą pewnie nie tylko tego...Jesli chodzi o sam konkurs to proponuję coś takiego jak na audiomani. Co, powiedzmy, 7 dni pojawi się z 10 pytań konkursowych. Po 4-5 tygodniach wszyscy przyślą mi odpowiedzi. Oczywiście wygra ten, który odpowie poprawnie na na najwięcej pytań. Jeśli będzie remis, wylosuję osobę, która wygra. Wszystko nagram profilatycznie jako filmik, co by mnie nikt o oszustwo nie oskarżył![]()
Z miłą chęcią pisałbym się na coś takiegoPrzy okazji, jak ktoś ma ochotę być tu jakimś redaktorem i coś pisać to zapraszam. Mogę zaproponować maila i oczywiście sławę)
Nie tylko nie tojs napisał:Jesli chodzi o sam konkurs to proponuję coś takiego jak na audiomani.
js napisał:Pamiętajmy, że STX też zapewne chciałby, aby wypromować firmę.