• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

może konkurs ?;)

jest czas naszczęśnie to nie jest kto pierwszy ten lepszy więc poczekamy na odpowiedz organizatorów

Eee czy w pytaniu 1 chodzi o filtr 18 rzędu czy jest tam pomyłka i miało być 3 rzędu?

Nie ma pomyłki.

[ Dodano: 2006-01-10, 15:51 ]
UWAGA: Pytanie nr7 zostało poprawione i dokłądniej opisane.

w związku z tymi problemami z @ chcę zapytac admina czy mój plik doszedł??

Z @ nie ma już żadnych problemów. Doszło już kilkanaście odpowiedzi. 3/4 osób oczywiście nie nazwało pliku swoim imieniem inazwiskiem, tak jak prosiłem, ale to szczegół :-)

flodins jak będę w domu to sprawdzę czy jest coś od Ciebie. Ale jak mam szukać? jaki temat wiadomości?

załącznik to flodins.xls adres thu2(at)o2.pl w pliku jest moje imie i nazwisko

OK, będę wysyłał potwierdzenie. Natomiast proszę o jedno: wysyłajcie odpowiedzi w załączniku. I odpowiedź wysyłajcie tylko raz.

DOstałem maila o 14 z opisem: "na razie znam tylko 13 odpowiedzi". Za kilka godzin dostalem maila: " no znam juz odpowiedz na 17, jak bede znal wiecej to odpisze". Litosci...

UWAGA: każda osoba dostaje potwierdzenie, że pytania doszły w postaci maila. Jeśli ktoś takiego maila nie dostał proszę jeszcze raz wysłać odpowiedzi.

Powrót