Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
mój obecny po zwarciu pokazuje 4,5ohma :lol: dlatego pora na zmiany :wink:taz napisał:Po zwarciu końcówek pomiarowych miernik wskazał 0,2 Ω. Cudów za 150 zł nie wymagaj![]()
ile w tym prawdy i ktore sie przydaje? do tej pory wystarczal mi zwykly miernik za 30zl ale sie rozsypal i trzeba zainwestowacPonadto w serii UT60 można wyróżnić funkcje specjalne takie jak: pomiar względny, pomiar współczynnika wypełnienia, true RMS, detektor sygnałów AC, oraz pętlę 4-20mA (zależnie od typu miernika).
ok jak dojdzie to sprawdzę to i owo i napiszę parę słów o nim :wink:Zuku napisał:csbiczek, mógłbyś napisać za jakiś czas, jak ci się ten miernik sprawuje ?
Muszę dokupić drugi miernik, a ten wygląda całkiem obiecująco, także byłbym wdzięczny za twoją opinię.
z tym jest już gorzej, sprawdzałem dziś. No ale też nie mam punktu odniesienia bo stary multimetr nie ma tych opcji i nie wiem na ile multimetr przekłamuje pomiar...Zuku napisał:A mógłbyś pokazać pomiar pojemności i częstotliwości ? Najlepiej na jakimś skrajnym zakresie.