Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pozwolę sobie zaprotestować , a mieszana akustyczna i elektroniczna np. Depeche Mode to już nie?Dlatego muzyka "audiofilska" to przeważnie muzyka akustyczna, tworzona za pomocą żywych instrumentów![]()
Pozwolę sobie zaprotestować , a mieszana akustyczna i elektroniczna np. Depeche Mode to już nie?
przeważnie
Panie Marian zapędziłeś się Pan. To, że ktoś słucha Dawisa M przy robocie, a na dobranoc Pink F, nie czyni go jakimś "mega audioidifilem". To jest tylko muzyka a nie ideologia. Miles'a wszczepił mi jeszcze na studiach jeden pan Dohtor i słuchałem Go w bitrate 112 k. Według dzisiejszych standardów dno butelka i szkoda gadać. Tylko jedno ale ...nawet "butelka" nie potrafiła zabić poziomu tego co tworzył.Ja miałem na myśli tą "mega audiofilską", symfonie, bandy jazzowe itp.
Podaj 3 zespoły, z polskiego podwórka, co potrafią zagrać dobre koncerty na żywo
Miles'a wszczepił mi jeszcze na studiach jeden pan Dohtor i słuchałem Go w bitrate 112 k. Według dzisiejszych standardów dno butelka i szkoda gadać. Tylko jedno ale ...nawet "butelka" nie potrafiła zabić poziomu tego co tworzył.
Potwierdzam, mam nawet nagrany ich koncert z Trójki. Zresztą scena jazzowa w Polce jest mocna.A jazzowe to np. Henryk Miśkiewicz Band.
Zależy co masz na myśli pisząc "dobre".
Uściślę może troszkę sprawę: 3 zespoły młodego pokolenia
Uściślę może troszkę sprawę: 3 zespoły młodego pokolenia
Tragiczną jest sytuacja, w której aby określić zespół mianem "dobry" wystarczy, aby nie fałszował on podczas grania na scenie koncertu na żywo...
A kto to jest Audiofil?
Jeśli nie są audiofilami, to kim są skoro dążą do jak najlepszego dźwięku?
Ida za ciosem można zadać kolejne pytanie (nie raz już wałkowane) Co to jest Hi-end ?
Moim zdaniem większość osób uważających się za audiofila słucha oczami i ew. wielkością portfela, a nawet jak coś nie słyszy to mówi że słyszy
Takie samo pytanie można zadać apropo muzyki audiofilskiej, tyle że jeśli chodzi o sprzęt to mamy tam namacalne dowody że jeden głośnik jest lepszy od drugiego.