• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Nasze ustroje

moja nowa dziecinka :) jeszcze nie rozgrzana dobrze, zlozylem w calosc 3 godizny przed wyjazdem na studia ;/, opisze w tym tygodniu jeszcze dokladniej bo to nie te miejsce na to :) ( no ale powiem w skrocie: 12BR70+ 2XTDA :) )
a czemu centralny pod suitem to nieporozumienie? w cym szkodzi? mialem plany zrobic sobie projektor, ale zrezygnowalem, moze kiedys tam sobie kupie i obraz bede mial na sciane cala :)... chociaz to juz pewnie u siebie zrobie, po co rodzicow domek tak uzbrajac :), swoj niedlugo zaczne urzadzac pewnie :)

greg00, dobrze napisane ze troche

mIKI ma racje, wdg mnie tez jest za wysoko.

Jak posprzątam i dorwe aparat to tez pokaze mój pokoj :D

a gdzie siedzisz gdy ogladasz film? chyba nie na tym krzesle,bo centralny to raczej wtedy odbija sie od sciany za toba i dopiero cos tam slyszysz ;D

:) jeszcze nie korzystalem z niego jak juz wczesniej pisalem, tylnych satelitek jeszcze nie powiesilem, nie mam czasu jakos, narazie gra tylko stereo + sub :)

A to mój pokoik. Role rozpraszaczy pełnią narazie krzesła :P Bo nie bardzo mam pomysł co tam wsadzić. Sorry za jakość fotki.
1026fe3.jpg

hmmm./a co ty chciiales pokazac? jakie masz biurko, ii 2 kompy?? + glosniki Logitecha (chyba)
chodzilo w tym temacie o to zeby pokazac jakie mamy pomieszczenia ze sprzetem DIY :), pomieszczenia w ktorych sluchamy naszego sprzetu, a nie jakie mamy komputry fajne :), skoro chciales pokazca to juz mogles cale pomieszczenie a nie biurko :)

wkoncu moge pokazac jak to u mnie obecnie jest:P
stereo na ARZkach 20L-BR;] musze jeszcze pokombinowac z ustawieniem:P
...nawet bez wykonczenia pasuja:P

Powrót