• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Nasze ustroje

ja obstawiam (z poprzednich fot - lezki) ze to w srodkowej kolumnie na lewym brzegu rajt?

Mnie tam tylko czapka wystaje:) puenta miała być taka, że wszyscy się tak samo ubierają, może i to dziwne ale niepowtarzalny kilimat jest.

hehe to jest fajne bardzo fajne:P
u mnie w sumie jest namiastka tego... wszyscy chodzimy w bialych fartuchach;p - medycyna:P

hm.. to moze nowy temat otworzcie jak wam sie studiuje, bo to nie to miejsce raczej....\
moze sie i czepiam, no ale cala ta strona jest wogole nie na temat

Moje Hi Endowe Home audio:) Róznicą frontów kolumn prosze się nie przejmować, jedna ma zrobione frezy za pomoca dodatkowej płyty a na drugą nie starczyło juz czasu(1 października wybił). Jednak od strony elektro-akustycznej jest to wersja finalna.

Napęd Yamaha m45(na fotce, poza tym kilka innych wzmaków za dużo by wymieniać), CD Yamaha CDX 530.

Ciekawe jak tam wasze Świąteczne ustroje.... zdjątka słabe ale widać o co chodzi:)

a2d37a4688adc7c2.jpg

114cf62e99adef45.jpg

o hehe widze ze jako przyszly Nawigator ma Pan profesjonalny glubus podswietlany hehe
pozdrawiam

Powrót