Czyli gdyby głośniki ustawić w jednej lini to zgranie fazowe nie będzie sie zgadzało ? Mam rozumieć że najlepszą wysokotonówką jest tw030wa07 ?
Ostatnia edycja:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
bo jest zapotrzebowanie na takie wynalazkiDlaczego z dwoma ?
zaszalejesz i zrobisz wersje z 2 GDNami?
a pomysl sobie ze sa tacy co maja zeusy w pokoju i jeszcze im maloNie bądź stereotypowy jak z 16 mi wystarcza to z 22 tym bardziej
chyba GDN na to nie pozwoli :/Można też zaszaleć i spróbować zrobić 8" + TW skoro Wavecora można nisko ciąć
Pomimo ze 12 cali to zeusy nie maja az tak duzo basu i nie schodzi nisko, ale oczywiscie tacy ludzie sie zdarzaja, robilem projekty a'la zeus na 2x 12.2.500 + d800 strojone na 30Hz ciezko tego sluchac w domu w obawie o meble i szyby ale kolesiowi bylo malo niskiego absu i zbudowal jeszcze 2 suby na takich glosnikach ;pa pomysl sobie ze sa tacy co maja zeusy w pokoju i jeszcze im malo
chyba GDN na to nie pozwoli :/
Tak pod warunkiem że zachowasz odległości między głośnikami .Czyli gdyby głośniki ustawić w jednej lini to zgranie fazowe nie będzie sie zgadzało ?
Moim zadaniem tak .Mam rozumieć że najlepszą wysokotonówką jest tw030wa07 ?
Niezaszalejesz i zrobisz wersje z 2 GDNami?
Marianie ja mam dość na razieDajesz tylko jeden głośnik więcej, a zobacz ile frajdy.
No też tak myślałem ... nowy wynalazek to zmienił . 0.5KW dwa TIW-usie łykają i mają małą ... już kombinuje jak drugie .1.6KVA trfo pod to podłączyć żeby móc podnieść napięcieze moc sie nie liczy bo rzadko przekraczamy 1w w domowych warunkach.
Projekt z wavecorem 30mm chyba tylkoPytanie do Ravena, który z tych projektów całkowicie polecisz bardziej niż 2drogi w tym budżecie (wliczając cenę zwrotki)?
Marian daje 10 cali .Czemu? Basu będzie sporo a jest spore zapotrzebowanie na bas, bardziej niż na minimalnie lepszą wysokotonówkę
Kolumny i tak beda budzetowe czy beda 100 czy 200zl drozsze
Ale dlaczego duze kolumny kojarzysz z nawalanka?
Tutaj pojawia się odwieczny problem dołożenia "dwóch stówek", który dla początkujących może być naprawdę wielką różnicą. Basu przeważnie brakuje młodym, którzy nie utrzymują się sami, więc dla nich nawet ten projekt będzie czymś drogim
Koniec off topicu. | ![]() |